Opblaasbeesten op je trouwfeest.

Avondgasten die jullie bruiloft “opblazen.”

De gastenlijst. Voor de één een dilemma, wie uit te nodigen en wie niet? Daggast of avondgast? Voor de ander is het zo klaar als een klontje. Iedereen erbij, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Natuurlijk is dit afhankelijk van jullie budget, de locatie en hoe leuk je je familie vindt.

 

Avondgasten

Er zijn twee avondgasten die zeker weten uitgenodigd moeten worden.
Ze maken een flinke reis vanuit een warm oord. Ze zullen misschien een jetlag hebben en wat slapjes als ze verschijnen, maar zodra ze er zijn weet je zeker dat het dak eraf gaat. Geef ze even tijd om op volle sterkte te komen.

Over wie heb ik het? Over Groovy Croco and Funky Flamingo.
Groovy Croco maakt graag een dansje en is vooral van het crowdsurfen. Funky Flamingo heeft meer stijl en heeft dat Zuid-Amerikaanse gevoel van intiem dansen. Het liefst met twee mensen tegelijk. Schuren maar!!!

Grapje natuurlijk. Haha 😉 Opblaasbeesten op het feest is ongelofelijk gaaf.
Wanneer je ze op het juiste moment in het feestgebruis gooit, dan zal het dak eraf gaan. Gegarandeerd. Gaat het dak er niet vanaf? Dan heb je de verkeerde avondgasten uitgenodigd, maar dat zal wel loslopen, want ik heb partypeepz zien losgaan van 8 jaar t/m 50+.

 

Want wie is er nu niet gek op een opblaaskrokodil?

 

Check deze foto’s en dit toffe filmpje van: De Vriendelijke DJ met wie ik op de bruiloft van Sam & Did was op de magische datum 7-7-2017. De datum die twee jaar voor de trouwdag al geboekt was. En natuurlijk niet te vergeten; de Sexy saxofoon van Mr. Saxo-B

die het feest extra energie gaf. Pffff….wat een feest was dat zeg.

Loading...
Open chat
1
Heb je een vraag? App me.
Hey, wat leuk dat je op de site aan het rondkijken bent. Als je ergens een vraag over hebt, nieuwsgierig bent of jullie datum nog vrij is, of een andere vraag hebt....ik beantwoord hem graag.

Grt. Thomas.
Powered by