Unieke trouwfoto bij Hoeve Sparrendam

Bruidsfotograaf Amersfoort | Trouwen bij Hoeve Sparrendam | Dennis & Maud

Nederland heeft zoveel leuke trouwlocaties: Kastelen, een groot landgoed en boerderijen zoals Hoeve Sparrendam. Dennis & Maud hebben een prachtige dag uitgezocht. De maanden mei, juni en september zijn elk jaar weer erg gewild. De voornaamste reden die ik hoor….het weer. Of in ieder geval…de kans op goed weer. En dat hadden ze. Je kunt het niet voorspellen, maar een zonnetje op je bruiloft is wel zo leuk.
 
De dag begon bij Maud haar ouders thuis. Daar stond ze in een kamertje boven aan de trap. Helemaal klaar voor de dag met een gezonde spanning die bijna elke bruid heeft. Licht stuiterballend door de kamer heen wachten totdat Dennis zou aanbellen. Met een superstoere oude Volvo kwam hij haar ophalen waarna iedereen vertrok naar Hoeve Sparrendam. Op weg naar de trouwlocatie nog even snel gestopt bij een boomgaard waar ze graag foto’s wilden maken.
 
Na de ceremonie en de taart zijn we voor de fotoshoot op pad gegaan naar een stuk bos vlakbij de locatie. Deze plek heb ik in de ochtend alvast bekeken, voordat ik bij Maud arriveerde. Door de voorbereiding was de shoot ook zo gepiept. Na ongeveer een uur waren we weer terug bij Hoeve Sparrendam waar de BBQ van start ging. Ik ben gek op bruiloft BBQ’s dus was zeker blij om aan te kunnen schuiven. Wat ze niet wisten was dat ik binnen bezig was om een kleine preview in elkaar te zetten die ik bij de inloop van de avondgasten zou gaan vertonen op een beamer.

Het feest voelde aan als een ouderwets schuurfeest zoals ik vroeger meemaakte toen ik 16,17 jaar oud was. Ik ben een groot fan van jaren-90 muziek en dit werd dan ook ruimschoots gedraaid op het feest van Dennis & Maud. Een bruiloft uit de categorie:”Ik wil nog lang niet naar huis.”

Tanx Dennis & Maud dat ik erbij mocht zijn.Loading...