Bruidspaar bij de Mc Donalds.

Bruidsfotograaf Amstelveen | Trouwen bij Landgoed Waterland | Louisanne & Vincent

Deze prachtige dag is van Louisanne & Vincent. In 2014 was het rond de datum van 2 oktober nazomerweer met veel zon. Stiekem had ik de hoop dat dit weer ook bij Louisanne & Vincent zou zijn in oktober 2015. Mijn wens kwam uit en het werd zelfs nog beter dan gehoopt, maar daarover later meer. De dag begon bij Louisanne haar ouders thuis waar de voorbereiding was. De dag begon ik vanaf het moment dat Louisanne haar jurk ging aandoen. Niet veel later verscheen Vincent al voor de deur in een oude slee. De ontmoeting was ouderwets in de deuropening en ik had het geluk dat de twee bruidsmeisjes al aanwezig waren bij dit moment. Op een moment als deze kan ik het niet laten om de bruidsmeisjes als kader te gebruiken om zo meer dramatiek te leggen op het moment van de first look.

 

Vervolgens vertrokken we richting Landgoed Waterland bij Velsen-Zuid. En daar gebeurde waar ik op hoopte. Al tijden keek ik naar bruidsfotografie die gemaakt is in een specifieke periode in oktober. De periode dat het een tijdje heeft geregend en het in de nacht zwaar afkoelt, maar overdag zonnig weer is. Wanneer je dan in een bosrijke omgeving bent dan blijft de vochtigheid hangen tussen de bomen terwijl de zon al begint te schijnen door de bomen. Het resultaat….prachtige romantische zonnestralen die hun weg door de bomen zoeken. De kans op dit weer en deze foto’s is het grootst in oktober, maar je moet de dag wel vroeg beginnen. Wanneer je trouwfoto’s gaat maken in de middag, dan zijn deze mistige zonnestralen al lang verdwenen. Daarom was ik erg blij dat Louisanne & Vincent de foto’s in de ochtend wilden maken en daar ook rekening mee hebben gehouden. Vincent is zelf een fotografieliefhebber dus er was ook voldoende tijd gecalculeerd om toffe trouwfoto’s te maken. Ik kreeg volledig card-blanche om te maken wat ik wilde met het bruidspaar. Volledig vertrouwen dat het iets epics ging worden en dat is het ook geworden.

 

We moesten even van het terrein van Landgoed Waterland af i.v.m. het arriveren van de daggasten. Ik kon meerijden met de trouwauto en zo vertrokken we met zijn vieren naar de McDonalds. Daar werden we hartelijk ontvangen door McDonalds Santpoort-Noord waar we een lunch kregen aangeboden. I am Loving it!!

Na de lunch reden we terug naar Landgoed Waterland waar de dag zich verder voortzette. De dag bleef zonnig wat na de ceremonie een prachtige gelegenheid gaf om buiten de taart aan te snijden en te genieten van deze nazomer. Een prachtige herfstbruiloft zoals eigenlijk iedereen die zou willen die trouwt in oktober. Topdag, tanx Louisanne & Vincent.Loading...