Bruidsmeisjes feliciteren de bruid bij Landgoed Rhederoord.

Trouwen Landgoed Rhederoord | Bruidsfotograaf Barneveld | Zanella & John

Juli, een prachtige maand om te trouwen. De zomer is officieel begonnen wat grote verwachtingen schept qua weer op je trouwdag. Zanella & John hadden een perfecte dag en ook een bijzondere dag qua invulling. De dag kenmerkte zich mee veel internationale invloeden en dat zag je overal in terug. De grote entree van John met een stoere Hummer en alle Best Men, de voorbereiding van Zanella met alle Brides Maids met dezelfde badjas, de prachtige aankleding binnen in de locatie en dan buiten……Wauw, wat was het buiten mooi aangekleed. Een gospelkoor, super stijlvolle aankleding, de aanlooproute was versierd met allemaal kleine hartjes in het gras….ik keek mijn ogen uit.

 

Deze bruiloft heb ik gefotografeerd met twee fotografen. In de ochtend was John dusdanig ver van de trouwlocatie dat het niet te combineren viel en is een tweede fotograaf, ook wel bekend onder de naam Second Shooter, naar John gegaan. Ik was bij Zanella op Landgoed Rhederoord waar het druk was. Alle bruidsmeisjes zaten zo ongeveer tegelijk in de make-up dus het was een gezellige kletsparade :).

Dit gaf mij de gelegenheid om de jurk op een leuke plek te fotograferen in de locatie. Ik ben gek op het fotograferen van de jurk op een toffe plek, maar hier moet wel tijd voor zijn. Gelukkig was hier voldoende tijd voor aangezien ik bij de hele voorbereiding aanwezig was.
Uiteindelijk was Zanella klaar en wist ik nog een mooi gespannen moment te vangen terwijl ze uit het raam staarde. Ik weet nog dat ik me zo plat mogelijk tegen de muur moest drukken om zo het juiste kader te krijgen, want als ik iets zou zeggen in de trend van:” Kun je even iets opschuiven,” dan verpest je het moment en ik wil momenten puur vastleggen zonder in te grijpen.

 

Daar arriveerde John bij Landgoed Rhederoord en terwijl de second shooter beneden was, was ik boven bij Zanella. Op dit moment is een tweede fotograaf onmisbaar, want terwijl ik binnen een prachtige trapscene vastleg tussen vader en bruid is de extra fotograaf buiten bij de daggasten, de bruidegom en de Grooms Men. De ceremonie was mooi, krachtig, humoristisch en super zomers. Tijdens de entree bij de receptie werd Zanella hartelijk ontvangen door de bruidsmeisjes wat een prachtig moment opleverde. Het diner was een BBQ en als je zegt BBQ en zomer, dan denk ik aan rookpluimen en schitterende zonnestralen door de bomen. Dat waren de elementen die ik qua ambiance en locatie graag wilde vastleggen van het diner. Tijdens het diner was ik bezig met een sneakpreview terwijl de second shooter de speeches vastlegde. De avond werd afgesloten met een topfeest en een spetterende eindfoto met champagne mocht zeker niet ontbreken.

Zanella & John, super dat Lara (second shooter) en ik hierbij mochten zijn.Loading...