Bruidspaar loopt door een sterretjeshaag.

Bruidsfotograaf Amerongen | Buitenplaats Amerongen | Lisette & Willem-Jan

Er zijn trouwlocaties in Nederland waar je als bruidsfotograaf echt naar uitkijkt. Jarenlang heb ik in Wijk bij Duurstede gewoond en kasteel Amerongen, of officieel gezegd Buitenplaats Amerongen, was zeker bekend voor mij. Alleen had ik er nog nooit gefotografeerd. Daar kwam in 2015 verandering in. Lisette & Willem-Jan gingen trouwen bij Buitenplaats Amerongen. Een droom die voor hun zou uitkomen, maar ook zeker een droom die voor mij ging uitkomen. De dag kan ik samenvatten in één woord: Epic!

 

De datum, 15 mei 2015 (was zeer in trek dat jaar), hadden ze in 2014 al tijdig vastgelegd. Het weer. Daar kan ik ook kort over zijn: ongelofelijk mooi trouwweer. Eigenlijk perfect en dat was de dag ook. Alles was tot in de puntjes geregeld. In de ochtend startte ik bij Lisette in Barneveld en had ik alle tijd om alles mooi vast te leggen, de jurk op een leuke plek op te hangen, alle spanning te zien groeien en uiteraard vast te leggen, totdat Willem-Jan stijlvol aankwam. Aangekomen bij de Buitenplaats hadden we een uurtje nodig voor de foto’s. Ik was de woensdag ervoor al even op bezoek geweest bij de locatie om mooie fotolocaties te spotten om alles soepeltjes en vlekkeloos te laten verlopen.

 

De dag vloog voorbij, zoals dat vaak gaat op super leuke bruiloften. Het weer bleef ook prachtig tot de laatste zonnestralen wegzakten achter de bomen. De avond……totaal bizar. Wat een ongelofelijk feest wist het bruidspaar, en de gasten natuurlijk, neer te zetten.  De band Hit Me wist het voor elkaar te krijgen om echt het dak er af te blazen. De avond sloten we spetterend af met bubbels en een altijd prachtige sterretjeshaag.

 

Lisette & Willem-Jan, bedankt dat ik op jullie dag erbij mocht zijn. Wat een beleving.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]Loading...