Rondvaren met een sloep bij De Landgoederij.

Bruidsfotograaf Bunnik | Trouwen bij De Landgoederij & Kasteel Cammingha | Lienke & Benjamin

Lienke en Benjamin zijn getrouwd bij De Landgoederij en hebben hun volledige trouwdag beleefd op deze trouwlocatie. De dag begon in Utrecht Parkwijk waarna we naar de trouwlocatie zijn gereden. Daar begonnen we met de fotoshoot in de tuin achter het Kasteel Cammingha en de boerderij.

April kan koud uitvallen, maar we hadden geluk dat het toch warmer was dan gedacht. Ideaal weer om toch nog net een boottocht te maken over de Kromme Rijn in een sloep. Dit boottochtje was om even te ontspannen met een klein clubje familie en ook om wat foto’s te maken. Ter hoogte van Fort Rhijnauwen ben ik uit de boot gestapt en heb ik nog leuke foto’s kunnen maken dat ze voorbij voeren door het water met een mooie voorjaarszon. 24 april was hun trouwdag en zowaar een stralende dag, niet te koud, zonnetje erbij en frisse groene blaadjes aan de bomen. De ceremonie was in het kasteeltje, Kasteel Cammingha. Uiteraard nog even een groepsfoto en de taart natuurlijk. De BBQ die buiten werd gehouden was echt superleuk aangekleed en ademde veel sfeer uit. De tafel waar alle schalen op stonden waren leuk neergezet en de klassieke BBQ die buiten stond was flink aan het roken. Precies hoe een BBQ hoort te zijn. Nu ben ik gek op BBQ dus het was zeker geen straf om mee te eten.

Het feest, wauw, wat een happening. De band Groove Coverage hebben ze geboekt. Een flink podium vol met blazers, gitaristen, toetsenist en de zangeres. Ik maakte die avond kennis met hoe feest vieren in Groningen er aan toe gaat. Heftig. Wat ging dat dak eraf. Het had iets weg van een groot studentenfeest, alleen dan ook nog met familie erbij die natuurlijk meedoet. Geweldig. Uiteindelijk nog een toffe foto gemaakt met Light Painting in de tuin van het kasteel.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Loading...
Open chat
1
Heb je een vraag? App me.
Hey, wat leuk dat je op de site aan het rondkijken bent. Als je ergens een vraag over hebt, nieuwsgierig bent of jullie datum nog vrij is, of een andere vraag hebt....ik beantwoord hem graag.

Grt. Thomas.
Powered by