Kalender met trouwdatum

Bruidsfotograaf Cothen | Trouwen in Wijk bij Duurstede & Landgoederij | Tim & Eva

Eva en Tim zijn getrouwd in Wijk bij Duurstede en vierden de rest van de dag bij De Landgoederij. De dag begon in Cothen waarna we foto’s zijn gaan maken in de binnenstad van Wijk bij Duurstede. Mijn stad waar ik ben opgegroeid dus extra leuk om dan foto’s te maken in deze vestingstad. De ceremonie was in het gemeentehuis van Wijk. In al die jaren dat ik daar heb gewoond ben ik nog nooit in het gemeentehuis geweest. In 2015 was daar de ommekeer, want ook Tim & Eva trouwden in het stadhuis van Wijk bij Duurstede. Zo kwam ik er nooit en zo ben ik er twee keer per jaar. Iedere keer blijft het weer leuk om de “stad” buiten te zien wachten, nieuwsgierig welk bruidspaar naar buiten komt.

Na de groepsfoto op de trap vertrok het hele gezelschap naar De Landgoederij. De taart werd aangesneden in de centrale ruimte tussen De Tapperij en De Deel in. Het diner werd voortgezet in De Hooiberg. Een leuke ronde ruimte waar je gezellig kan dineren. In de avond werd het feest gehouden in De Deel waar de band van Tim optrad. Later op de avond voegde Tim zich ook bij zijn band om mee te spelen. Deze keer geen DJ, maar juist een stevige band die goed de snaren van de gitaren lieten trillen. Leuk weetje is dat ik in 2015 meerdere bruidsparen heb gehad uit het gebied Wijk bij Duurstede/Cothen. Zo kwam ik op de avond van Eva en Tim avondgasten tegen die ik ook op andere bruiloften ben tegengekomen, waaronder ook bij De Landgoederij. Soms is de wereld heel klein.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Loading...
Open chat
1
Heb je een vraag? App me.
Hey, wat leuk dat je op de site aan het rondkijken bent. Als je ergens een vraag over hebt, nieuwsgierig bent of jullie datum nog vrij is, of een andere vraag hebt....ik beantwoord hem graag.

Grt. Thomas.
Powered by