Trouwfoto's maken bij Scheveningen.

Bruidsfotograaf Den Haag | Trouwen De Paauw | Ashwien & Carmen

2015 was een jaar met heel veel vernieuwing voor mij als bruidsfotograaf. Toplocaties, heel veel vette bruiloften en bovendien twee culturele bruiloften. Carmen & Ashwien hadden een bruiloft verspreid over twee dagen. Een Nederlandse bruiloft en een Hindoestaanse bruiloft. Tjonge, wat keek ik uit naar deze bijzondere gebeurtenis. In mei 2015 heb ik mijn eerste Hindoestaanse bruiloft vastgelegd. Ergens wist ik wel wat me te wachten zou staan, maar toch….net zoals Nederlandse bruiloften allemaal anders zijn, zullen de Hindoestaanse onderling ook verschillen. Daarom was ik toch wel een beetje gespannen…wat zou er gaan gebeuren vandaag?
 
Eerst naar de Nederlandse dag.
Ik begon bij Carmen thuis met de voorbereiding. Thuis heb ik een kat en wanneer ik bij anderen thuis kom en ik zie een poezenbeest, dan moet ik gewoon contact maken. Zeker als het poezenbeest meer een poezenkind is, dan mag een portret zeker niet ontbreken in de bruidsreportage. Ashwien gaat Carmen pas voor het eerst zien bij de trouwlocatie. De bruidsmeisjes van Carmen zorgden er wel voor dat er geen spanning te bekennen was gedurende de rit naar De Paauw in Wassenaar.
 
Na de ceremonie kwam er buiten een djembé-band achter de bomen vandaan waarna het feest van start kon gaan. Tussen de locatiewisseling, van De Paauw naar Zalencentrum Kristal, hebben we de fotoshoot gedaan. Clingendael en het strand bij Scheveningen waren de perfecte locaties voor Carmen & Ashwien. Een knuffelig stel dat weinig aanwijzingen nodig had om mooie foto’s te kunnen maken. Uiteindelijk eindigden we bij Zalencentrum Kristal in Den Haag voor het diner en het feest. Wat een bijzondere locatie. Alles is echt kristal, wit, bling en veel paars. Heel tof om mee te maken.
Ik heb een superdag gehad en het leukste van tweedaagse bruiloften………volgende week zie ik al deze mensen weer.Loading...