Fotograaf van jullie bruiloft; Thomas

Hi! Ik ben Thomas, trouwfotograaf uit Utrecht

 

Werk door heel Nederland, België en eigenlijk, stiekem de hele wereld ;).

Even kort over mijzelf. Ik woon in Leidsche Rijn/Utrecht samen met mijn lieve vrouw Leonie; en alweer  bijna 4 jaar getrouwd. Zeven jaar geleden hebben we een poezenbeest (Bouya) uit het asiel gehaald. Soms bankdecoratie, andere keren ons poezenkind.

Als ik geen camera in mijn handen heb…(dat gebeurt wel eens 🙂 )

skate ik graag, gek op sport; Bodypump, Grit HIIT, 3x in de week te vinden in de CrossFit Box. Verder ben ik gek op Netflix. Toffe series die ik kijk of heb gekeken: Dexter, Breaking Bad, Orange is the new Black, The Stranger, Vis-a-Vis, The 100, Grenseland, You, Lucifer, The Bridge….en je kan me wakker maken voor twee pannenkoeken met chocopasta, uit de magnetron.

Mijn favoriete vakantieland is Portugal. Een droom voor de oude dag is een eigen berg in de Algarve. En om dit te realiseren ben ik dit jaar gestart met een taalcursus Portugees. Onze huwelijksreis was dan ook een campertocht door de Algarve. Wat is dat een gaaf gevoel van vrijheid. 

Trouwen met Thomas bij RTL 4 LifestyleXperience (toen nog met lang haar)

Loading...
Open chat
1
Heb je een vraag? App me.
Hey, wat leuk dat je op de site aan het rondkijken bent. Als je ergens een vraag over hebt, nieuwsgierig bent of jullie datum nog vrij is, of een andere vraag hebt....ik beantwoord hem graag.

Grt. Thomas.
Powered by