Wie is Thomas

Hi!

Ik ben Thomas, bruidsfotograaf, wonende in Utrecht. Werk door heel Nederland, België en eigenlijk, stiekem de hele wereld ;).

Even kort over mijzelf. Ik woon in Leidsche Rijn/Utrecht samen met mijn lieve vrouw Leonie; en alweer  3 jaar getrouwd. Vijf jaar geleden hebben we een poezenbeest (Bouya) uit het asiel gehaald. Soms bankdecoratie, andere keren ons poezenkind.

Als ik geen camera in mijn handen heb…(dat gebeurt wel eens 🙂 )

skate ik graag, gek op sport; Bodypump, Grit HIIT, 3x in de week te vinden in de Crossfit Box en dan het liefst om 9:00 ’s ochtends. Verder zijn we gek op Netflix, wat een uitvinding. Toffe series die we kijken of hebben gekeken: Dexter, Breaking Bad, Orange is the new Black, Homeland, The Bridge….en je kan me wakker maken voor een animatiefilm. Ohja…..en voor burgers….de 2e beste uitvinding.

Mijn favoriete vakantieland is Portugal. Een droom voor de oude dag is een eigen berg in de Algarve. En om dit te realiseren ben ik dit jaar gestart met een taalcursus Portugees. Onze huwelijksreis was dan ook een campertocht door de Algarve. Wat is dat een gaaf gevoel van vrijheid. 

Trouwen met Thomas bij RTL 4 LifestyleXperience

Loading...
Open chat
Heb je een vraag? App me.