2 mei '25 | Geboekt voor Kim & Ruben

Over Thomas

Hi! Ik ben Thomas, trouwfotograaf uit de omgeving van Utrecht. Ik werk door heel Nederland, België en stiekem de hele wereld.

Even kort over mijzelf. Ik woon in Maarssen samen met mijn lieve vrouw Leonie en alweer 8 jaar getrouwd. We zijn katten liefhebbers. En Joey met flapvoeten is onze furry friend.

“We hebben Thomas leren kennen bij een andere bruiloft en waren zo onder de indruk van zijn rustige manier van doen, flexibiliteit en natuurlijk zijn prachtige foto’s, dat we geen moment getwijfeld hebben hem te vragen voor onze bruiloft. Hij luistert goed naar wat je wil. De foto’s zijn geweldig geworden! Een aanrader als je op zoek bent naar een top trouwfotograaf!”

— Remy & Marijke
Thomas van Trouwen met Thomas in Portugal

Prachtig Portugal

Mijn favoriete vakantieland is Portugal. Een droom voor de oude dag is een eigen berg in de Algarve. En om dit te realiseren ben ik dit jaar gestart met een taalcursus Portugees.

Onze huwelijksreis was dan ook een campertocht door de Algarve. Wat is dat een gaaf gevoel van vrijheid.

sneaker

Sportfanaat

Ik ben gek op Grit HIIT en ben 4x in de week te vinden in de CrossFit Box om te gooien met ijzer. Kitesurfen ontdekt…wat is dat gaaf zeg.

pannenkoeken

Chocopasta

Je mag me altijd wakker maken voor twee pannenkoeken met chocopasta. Liefst vers gebakken, maar uit de magnetron mag ook.

televisie

Gek op Netflix

Toffe series die ik heb gekeken: Dexter, Breaking Bad, Orange is the new Black, You, Lucifer, The 100, Maid.

RTL4 LifestyleXperience

Bruidsfotograaf Trouwen met Thomas gevolgd door RTL LifestyleXperience tijdens een echte bruiloft. Een dagje meekijken over de schouder van een bruidsfotograaf. En ja, ik had toen nog lang haar!

Feest in tent tijdens bruiloft

Wil je meer informatie of mij boeken voor jullie bruiloft?