Hindoestaanse bruiloft bij Kasteel Oud-Wassenaar.

Bruidsfotograaf Wassenaar | Trouwen bij Kasteel Oud-Wassenaar | Hindoestaanse bruiloft

De Hindoestaanse bruiloft vond een week later plaats. Leuk om alle gasten weer terug te zien, maar dan volledig in traditionele kleding. Deze dag begon ik wederom bij Carmen thuis.

Erg leuk om Carmen deze keer te zien in volledig andere kleding. Als een prinses uit een 1000 en 1 nacht verhaal. Carmen moest al eerder op de locatie zijn dan Ashwien i.v.m. het nog niet mogen zien van elkaar. Daar was enige planning voor noodzakelijk, maar alles kwam gelukkig goed. Als een prinses wachtend in een torenkamertje van Kasteel Oud-Wassenaar wachtte ze geduldig op haar prins Ashwien.

 

Ik werd getipt om naar buiten te komen, want de barat was onderweg naar het kasteel. De Baraat is de entree van de bruidegom bij de locatie waar het trouwen gaat plaatsvinden onder begeleiding van alle mannen en veel muziek. Met een groot kabaal maakte Ashwien zijn entree in het kasteel. Daarna was het wachten tot het moment dat de ceremonie ging beginnen en Carmen werd gehaald. De ceremonie had ik al eerder in mei meegemaakt dus ik wist gelukkig wat er ging gebeuren. Belangrijkste was je in de mahro (de tempel waarin de ceremonie plaatsvindt) geen schoenen aan mag. Gelukkig had ik redelijk wat ruimte om volledig in de rondte rondom de mahro te lopen om zo alles vast te leggen. Het mooie was ook nog dat de zon precies begon te schijnen achter Carmen & Ashwien. Het moest zo zijn, een prachtig plaatje.


Na de ceremonie begon het feest van felicitaties, ongelofelijk lekker Hindoestaans/Surinaams eten, muziek, dansen en nog veel meer felicitaties. Want op een Hindoestaanse bruiloft komen veel gasten.

Ongelofelijk tof om hierbij te zijn.Loading...