Trouwen met Thomas | Trouwen in het Buitenland….Epic!

Zonsondergang tijdens de Ibiza Wedding.

Een droom voor veel bruidsparen die iets bijzonders willen met hun bruiloft is trouwen in het buitenland. Een spannend plan waarbij veel voorbereiding nodig is om het onvergetelijk te maken. Wie nodig je uit en hoe komen ze daar? Is het te rijden met de auto of is het vliegtuig handiger? Wanneer en hoelang gaat het feest zijn? Is het dan niet te warm in het land voor opa en oma? En kunnen ze wel erbij zijn?
 
Allemaal belangrijke vragen waar je mee te maken krijgt en dan heb je misschien nog niet eens een trouwlocatie uitgezocht wat voor trouwen in het buitenland ook handig is natuurlijk ;). Wat ook belangrijk is, maar waar je misschien nog niet over hebt nagedacht, is de trouwfoto’s die je natuurlijk van jullie prachtige dag wilt hebben. Dat na al het zwoegen, plannen en organiseren je uiteindelijk een prachtig album in handen hebt van jullie Epic storystelling destination wedding met alle dierbare herinneringen.
 
Kies je voor een bruidsfotograaf uit Nederland en laat je hem of haar meereizen of kies je voor een lokale fotograaf uit de omgeving? Wederom een vraag die op je pad komt waar je met trouwen in Nederland geen seconde over hoeft na te denken. Beide keuzes hebben voordelen en nadelen.

Is er een probleem met de taal? Kun je iemand vinden in het land van jullie keuze die ook een gave fotografiestijl heeft? Of heb je toch liever iemand mee die Nederlands spreekt en op dezelfde verwonderde manier naar jullie locatie/omgeving kan kijken zoals jullie die ook zien. Een bruidsfotograaf die reizen ook geweldig en avontuurlijk vindt en graag voor jullie bruiloft de omgeving heeft afgespeurd naar die unieke epic fotolocaties.
 
Voor een Epic bruidsreportage reis ik, Thomas, graag met jullie mee naar jullie droomlocatie om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Hieronder staan voorbeelden van bruiloften in het buitenland die ik heb gefotografeerd. Trouwen op Ibiza, in Zweden, Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje of misschien wel verder. Voor een supergave trouwreportage vlieg ik graag mee of ik rijd met mijn Trouwen met Thomas busje naar jullie locatie als het te rijden is.

Trouwen in Zweden Trouwen met Thomas in Scandinavië

Trouwen in Zweden

De bruiloft van Emil & Filippa was in Stockholm, Zweden. Een echt Scandinavische bruiloft in het hartje van Stockholm. Mijn eerste keer in Zweden in april. Frisjes was het zeker en een bizar gave bruiloft.

Bruiloft Zweden
Trouwen met Thomas op Ibiza

Ibiza Wedding

De bruiloft van Mike & Bianca was op Ibiza. Tropisch, zomer, eiland, palmbomen, een echte droombruiloft op het mysterieuze Ibiza. Mijn eerste keer op het eiland met een Madness bruiloft van maar liefst twee dagen!

Bruiloft Ibiza

The Best of Epicness

Loading...
Open chat
1
Heb je een vraag? App me.
Hey, wat leuk dat je op de site aan het rondkijken bent. Als je ergens een vraag over hebt, nieuwsgierig bent of jullie datum nog vrij is, of een andere vraag hebt....ik beantwoord hem graag.

Grt. Thomas.
Powered by