De Landgoederij | Kasteel Cammingha | Bruidsfotograaf Veenendaal | Ruben & Melanie

Ruben en Melanie zijn getrouwd bij De Landgoederij en waren de hele dag aanwezig op de locatie. Het bijzondere is dat ze getrouwd zijn op Hemelvaartsdag, 14 mei 2015. Een dag die je als bruidsfotograaf niet vaak voorbij hoort komen. De dag begon in Veenendaal bij de ouders van Melanie waarna we eerst foto’s zijn gaan maken bij de Enka in Ede. Dit monumentale oude fabrieksgebied geeft een stoer en ruw sfeertje aan de foto’s. Ik hou daar erg van en ook de lichtval in zo’n oud gebouw is erg mooi. Leuk weetje is dat Melanie jarig was op de dag van hun bruiloft. Tijdens de fotoshoot heb ik daar rekening mee gehouden en had ik een aantal muffins meegenomen en slingers om zo de locatie feestelijk aan te kleden voor een paar foto’s.

Na het maken van de foto’s vertrokken we naar De Landgoederij voor de ceremonie in Kasteel Cammingha. Na de ceremonie werd de taart aangesneden op het terras naast het kasteel en was er een activiteit voor de familie en vrienden die aanwezig waren. Boogschieten. Voor het laatst gedaan toen ik 12 of 13 was op een camping in België. Superleuk om dit weer eens te zien en het bruidspaar vroeg of ik ook mee wilde doen. Die kans liet ik natuurlijk niet voorbij gaan.

Later was het feest in de ruimte De Tapperij van De Landgoederij. In de avond wilde ik nog iets gaafs uitproberen met het kersverse bruidspaar en had ik ongeveer een half uurtje nodig om de tuin tot een soort van filmset om te toveren. Ik wilde een filmische foto maken waarbij het licht door de bomen schijnt en je de lichtstralen kunt zien. Daarvoor had ik een batterij aan flitsers neergezet en liep ik met een rookmachine rond om er een mistige setting van te maken. Erg tof dat ik de tijd kreeg van Ruben & Melanie om deze foto met ze te maken.

Loading...
Open chat
1
Heb je een vraag? App me.
Hey, wat leuk dat je op de site aan het rondkijken bent. Als je ergens een vraag over hebt, nieuwsgierig bent of jullie datum nog vrij is, of een andere vraag hebt....ik beantwoord hem graag.

Grt. Thomas.
Powered by