De Landgoederij | Kasteel Cammingha | Bruidsfotograaf Wijk bij Duurstede | Kim & Kevin

De trouwdag van Kim & Kevin. Ik word altijd erg blij wanneer ik in de richting van Wijk bij Duurstede ga. In het mailtje van Kim & Kevin zag ik de woonplaats Wijk bij Duurstede staan en laat dat nu mijn stad zijn waar ik ben opgegroeid. Altijd leuk om dan juist voor bruidsfotografie die kant op te gaan. De dag zou ook grotendeels hier plaatsvinden en de ceremonie is in het stadhuis van Wijk. Vroeger toen ik klein was kwam ik al zo vaak in de binnenstad en zag wel eens een bruiloft op vrijdagmiddag op het marktplein. Des te leuker om dat dus nu zelf mee te maken.

 

Kim & Kevin wilden graag de voorbereiding laten vastleggen van beide kanten. Kevin begon in Cothen en dat ligt op de route naar Wijk bij Duurstede. Daarom kon ik mooi de voorbereiding meepakken van hun alle twee zonder een tweede fotograaf nodig te hebben.

Ik wist het al van te voren, maar het was super om bij de voorbereiding van Kim haar moeder weer eens te ontmoeten. Toen ik 16 was, werkte ik als postbezorger op de zaterdag en haar moeder was destijds “mijn baas.” Erg leuk om dan 14 jaar later elkaar weer te zien.

Bijzonder was ook dat Kevin de broer is van Dennis en dat de bruiloft van Dennis & Marissa op de agenda stond voor eind september. Na de voorbereiding haalde Kevin zijn a.s. vrouw op en vertrokken we richting de binnenstad en een oude steenfabriek, Bosscherwaarden, net buiten Wijk bij Duurstede. De zon scheen prachtig, het was warm, bijzonder warm zelfs. Een typische straat is de Peperstraat en daar is een karakteristiek poortje onder een oud pand door dat richting de Mazijk loopt. Onder de juiste hoek lijkt het net alsof deze plek in een oud dorpje in Italië is.

 

Vervolgens door naar de markt naar het oude stadhuis. Na de ceremonie vertrokken we naar De Landgoederij, een locatie waar ik heel vaak kom i.v.m. een samenwerking met deze locatie. Altijd feest om hier te fotograferen. Na de taart mocht ik aanschuiven bij het diner dat echt hilarisch was. Vervolgens maakte DJ White Vision het feestje compleet. Ik kom hem regelmatig tegen en het dak gaat er altijd af wanneer Rene achter de tafel staat. De dag sloten we af met één van mijn veel gemaakte foto’s: een prachtige lightpainting om het album mee af te sluiten.

Kim & Kevin, het was Epic!!

Terug naar De Landgoederij
Loading...
Open chat
1
Heb je een vraag? App me.
Hey, wat leuk dat je op de site aan het rondkijken bent. Als je ergens een vraag over hebt, nieuwsgierig bent of jullie datum nog vrij is, of een andere vraag hebt....ik beantwoord hem graag.

Grt. Thomas.
Powered by