Stoere trouwfoto bij Hotel New York

Hotel New York | Bruidsfotograaf Rotterdam | De Vertrekhal | Tamara & Jimmy

 

De bruiloft van Tamara en Jimmy in Hotel New York en later De Vertrekhal was samengevat….Epic.
Toen ik een paar maanden geleden een e-mail ontving van Tamara met de vraag naar beschikbaarheid las ik de tekst met een lach. Ik werd gefeliciteerd met het feit dat ik op een shortlist was terechtgekomen. Hoe grappig, want een mail met die openingszin heb ik nog niet eerder voorbij zien komen. Verder werd mij gevraagd wat mijn manier van fotograferen zo uniek maakt. Ok, volgens mij heb ik hier te maken met een stel dat in het leven staat met de nodige humor. Dat werd zeker bevestigd tijdens de kennismaking waarbij er volgens mij meer werd gelachen dan gepraat. Ook het feit dat ik tegen twaalven naar huis ging zegt al genoeg.
Een maand voor de bruiloft sprak ik Tamara en Jimmy nog een keer waarbij we alles nog een keer hebben besproken. Het draaiboek, de locaties: De Vertrekhal en Hotel New York, het feest, de epische afsluiting etc. Toen was daar de dag zelf. Om 8 uur zou ik in Rhoon starten bij de voorbereiding van Jimmy. Wat een ongelofelijk prachtige dag. 1 april en het zonnetje stond strak aan de horizon terwijl ik langs Pernis reed. “Deze dag wordt echt zo leuk,” ging door mijn hoofd. Ik ben nogal een groot fan van het Foute Uur en zo kwam ik aangereden met een lekker nummer op van Scooter. Jimmy hoorde me aankomen en stond in de voortuin al klaar met twee koppen koffie. In de frisse ochtendlucht met een klimmende zon aan de horizon een warme kop koffie in je handen geschoven krijgen. Wat een meesterlijk ontvangst.

Het was goed dat Tamara en Jimmy voldoende tijd hebben ingeroosterd voor alles aangezien ik na het aankleden van Jimmy naar Tamara ging. Daarvoor moest ik over de Van Brienenoordbrug en die is in de ochtend eigenlijk altijd druk en zo ook op vrijdag 1 april jl. Met een aanstekelijke lach zat Tamara in de slaapkamer met een krultang in haar handen. Deze lach heb ik niet meer zien verdwijnen gedurende de dag, of wacht, ja wel. Heel even het moment voordat de first look ging plaatsvinden en er een laatste check was in de spiegel. Na de first look gingen we naar de Kralingse Plas samen met het bruidsmeisje, Evie, en wat extra hulp voor tijdens de shoot. Op een gegeven moment is het tijd om te gaan trouwen en reden we naar Hotel New York waar alle familie ze opwachten. Na de ceremonie met veel daggasten en de taart hebben nog een uurtje foto’s gemaakt op en rondom Hotel New York. Een slotje aan de brug over Katendrecht mag zeker niet ontbreken en ik kon me nog even uitleven met wat leuke flitslampen voor een paar toffe epische platen.

Hoogste tijd om van Hotel New York te rijden naar De Vertrekhal waar de gasten inmiddels weer klaarstonden als verrassing. Confetti-douche……super leuk om te doen en gegarandeerd een succes. Na het diner was het tijd voor een openingsdans en brak het feest los. Om 22:00 was daar nog een saxofonist om wat extra deuntjes bij te blazen over de muziek van de DJ. Wat echt leuk is, is dat Tamara en Jimmy zelf nog flink hebben geknutseld om LOVE letters te maken. Deze stonden bij de ingang en verlichtten zo ongeveer de hele kade. Tijdens de avond nam ik het kersverse bruidspaar nog even mee naar de kade voor De Vertrekhal voor een spetterende champagne foto. Ohja en Tamara wilde nog graag een Epic foto met de fotograaf. Wie nam dan de foto? Jimmy natuurlijk, we hebben even van rol gewisseld. Aan het einde van de avond maakten Tamara en Jimmy nog een ererondje met de watertaxi voor de kade van De Vertrekhal waar de familie en vrienden ze uitzwaaiden met sterretjes. Op naar Bali voor een onvergetelijke huwelijksreis.
Tamara & Jimmy……het was Epic.

 Loading...