Zonsondergang tijdens de Ibiza Wedding.

Ibiza Wedding Eivissa | Bruidsfotograaf Ibiza | Mike & Bianca | Juli

Een paar jaar geleden had ik de unieke kans om een bruiloft op Ibiza vast te leggen, een echte Ibiza Wedding. Een paar jaar geleden was ik nog niet fulltime werkzaam als bruidsfotograaf en ging mijn werkgever destijds trouwen op Ibiza. De bruidsfotografie deed ik naast mijn baan die ik toen had. Ik werd gevraagd of ik zijn bruiloft wilde fotograferen. Dat is een vraag waar je alleen maar met “Ja” op kan antwoorden.

Een spannende reis aangezien ik tot die tijd ook nog niet eerder had gevlogen. Hoe bereid ik me voor? Heb ik wel alles meegenomen? Wat nu als…..? En zo gingen er wel meer vragen door mijn hoofd. Nu ik daarop terugkijk is het mooi om te zien hoe alles in een paar jaar tijd is veranderd en deze bruiloft op Ibiza een belangrijk onderdeel is geweest van de groei van Trouwen met Thomas.

 

Kennismaken

De bruiloft was verdeeld over drie dagen. Samengevat: een aankomstdag, een kennismakingsdag en de trouwdag natuurlijk. De aankomstdag was belangrijk om je weg te vinden op het eiland, het bruidspaar te ontmoeten, even socializen en te wennen aan de warmte. Een bruiloft fotograferen met 35 graden is zeker niet gemakkelijk. Je camera zweet letterlijk de hele dag uit je handen en toen ik in de kerk even plat op de grond ging liggen voor een paar mooie shots met scherpte diepte voelde ik mijn ellebogen wegglijden naar de zijkant.

Op de kennismakingsdag maakten we met zijn allen een leuke vaartocht met een grote catamaran van Ibiza naar Formentera. Muziek, drank en veel gezelligheid. Bij Formentera aangekomen was het tijd om even aan te meren en te zwemmen in het bizar blauwe en heldere zeewater. Mijn persoonlijke droom was om eens van een boot af te duiken in tropisch water. Zo’n scene die je ziet van die reclames van het Zwitser Leven gevoel. Van deze kans maakte ik dankbaar gebruik om die droom te realiseren.

In de avond kwamen we weer aan bij Ibiza Stad, Eivissa.

 

Ibiza Wedding

Alles voorbereiden en klaarmaken voor de grote dag en die brak al vrij snel aan. We startten bij het appartement van Mike & Bianca. We vertrokken met de auto naar een startpunt waar het bruidspaar op witte paarden zou arriveren bij de kerk in Es Cubells. Daar stond de familie al klaar om het bruidspaar te ontvangen. De kerk was goed gevuld met een mooie dienst. Een airco hebben ze niet in oude kerkjes op Ibiza en het was bloedheet in de kerk. Een klein uur later was de kerkdienst afgelopen en werd de taart buiten aangesneden met een zwaard. De receptie volgde waarna iedereen vertrok naar Cap Des Falco, een afgelegen 5-sterren strandtent in een buitengebied aan de onderkant van het eiland. Daar werd iedereen feestelijk ontvangen door twee dames in, laat ik het netjes omschrijven, bijzondere kleding. Daar stond een prachtige lange tafel gedekt voor het diner met alle gasten. Eerst natuurlijk nog even een groepsfoto waarna het diner begon. Dineren op Ibiza met een ondergaande zon, hoe mooi. Echt te gaaf om dit mee te hebben gemaakt.

Na het diner volgde het feest dat verrassend genoeg werd geopend door diezelfde twee dames die in de middag iedereen ontvingen. Een dans/vuurshow werd opgevoerd wat ieders mond deed open vallen. Daarna opende het bruidspaar de dansvloer en kregen ze nog wat vuurwerk in handen van de vuurdames. Wat een spetterend begin van de feestavond die nog tot in de late uurtjes doorging.

Mike en Bianca, super dat ik hierbij mocht zijn.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ibiza Wedding

Loading...
Open chat
1
Heb je een vraag? App me.
Hey, wat leuk dat je op de site aan het rondkijken bent. Als je ergens een vraag over hebt, nieuwsgierig bent of jullie datum nog vrij is, of een andere vraag hebt....ik beantwoord hem graag.

Grt. Thomas.
Powered by