22 maart '25 | Geboekt voor Suzanne & Robin

Loveshoot

Prachtige foto’s van jullie samen? Interactief, losjes, bewegelijk, mooi licht en op een leuke locatie zijn kernwoorden die een awesome loveshoot omschrijven.

Waarom een loveshoot boeken?

Supergaaf; de invulling van de bruiloft begint al steeds concretere vormen aan te nemen. Hoe laat de ceremonie is, het feest, het overheerlijke diner met vrienden en familie, waar jullie je gaan voorbereiden… het is dat jullie nog een paar maanden moeten wachten, want eigenlijk mag de dag morgen al aanbreken.

Natuurlijk gaan we ook hele gave trouwfoto’s maken op de dag zelf. Voor of na de ceremonie en misschien nog even snel wat ’s avonds bij de ondergaande zon en natuurlijk iets episch in de avond terwijl het dak van de locatie wordt geblazen.

De één vindt het geweldig om de hele dag selfies te maken en schiet een Instagram profiel vol, de ander loopt graag rond met een camera en er zijn ook veel a.s. bruiden en bruidegommen die eigenlijk weinig met fotografie hebben, maar wel gave foto’s willen van de bruiloft. Dat wordt geregeld, maar die fotoshoot… “Wat moeten we daar nu precies mee, los van dat we weten op welke locatie?” is een gedachte die allicht zal passeren.

Wees gerust, dat is een vraag die ik vaak hoor en waar ook zeker een oplossing voor is met leuke voordelen achteraf: de loveshoot.

loveshoot in de metro rotterdam

De voordelen van een loveshoot

Trouwen met Thomas zou Trouwen met Thomas niet zijn als dat natuurlijk geen epische loveshoot is. Super om te “wennen” aan de camera en jullie te laten kennismaken met mijn niet-directe manier van fotograferen. Interactief, losjes, bewegelijk, mooi licht en op een leuke locatie zijn kernwoorden die een awesome loveshoot omschrijven.

Na de loveshoot zijn jullie helemaal voorbereid voor de trouwdag. En het leuke is dat jullie de foto’s van de loveshoot o.a. kunnen gebruiken voor een Save the Date, de uitnodiging of decoratie/aankleding op de trouwdag zelf.

Maar het leukste is dat jullie gave foto’s hebben van jullie samen in leuke vrijetijdskleding, want wanneer laat je nu “leuke” foto’s maken van jullie samen?

O ja, en jullie ouders vinden het vast geweldig om een foto te krijgen van jullie samen om die oude foto van 7 jaar geleden in het halletje bij de voordeur te kunnen vervangen.

loveshoot in het bos

Jullie glimlach op de koelkast

  • Interactief en losjes
  • Leuke locaties
  • Gave foto’s van jullie samen buiten
  • € 347 incl. btw (<30 km van Utrecht

“Wij hebben onze trouwdag met Thomas als bruidsfotograaf zeer positief ervaren. Omdat wij Thomas al hadden leren kennen bij de loveshoot, was het contact erg fijn en gemakkelijk. Het leukste aan Thomas zijn werkwijze is dat hij van tevoren al onwijs goede ideeën heeft over welke plekken de beste resultaten geven qua belichting en effect op de locatie. Hij staat ook open voor ideeën en meedenken, dat maakte de sfeer erg gemoedelijk.”

— Daniël & Iris
loveshoot in het bos

Wil jij ook een unieke loveshoot zoals deze in Metro Rotterdam?