Trouwen met Thomas | Awesome Loveshoot

Loveshoot-metro-Rotterdam-TrouwenmetThomas

Supergaaf; de invulling van de bruiloft begint al steeds concretere vormen aan te nemen. Hoe laat de ceremonie is, het feest, het overheerlijke diner met vrienden en familie, waar jullie je gaan voorbereiden…het is dat jullie nog een paar maanden moeten wachten, want eigenlijk mag de dag morgen al aanbreken. Natuurlijk gaan we ook hele gave trouwfoto’s maken op de dag zelf. Voor of na de ceremonie en misschien nog even snel wat ’s avonds bij de ondergaande zon en natuurlijk iets episch in de avond terwijl het dak van de locatie wordt geblazen.
 
De één vindt het geweldig om de hele dag selfies te maken en schiet een Instagram profiel vol, de ander loopt graag rond met een camera en er zijn ook veel a.s. bruiden en bruidegommen die eigenlijk weinig met fotografie hebben, maar wel gave foto’s willen van de bruiloft. Dat wordt geregeld, maar die fotoshoot….”Wat moeten we daar nu precies mee, los van dat we weten op welke locatie?” is een gedachte die allicht zal passeren.
 
Wees gerust, dat is een vraag die ik vaak hoor en waar ook zeker een oplossing voor is met leuke voordelen achteraf; de loveshoot.
Trouwen met Thomas zou Trouwen met Thomas niet zijn als dat natuurlijk een epische loveshoot is. Super om te “wennen” aan de camera en jullie te laten kennismaken met mijn niet-directe manier van fotograferen. Interactief, losjes, bewegelijk, mooi licht en op een leuke locatie zijn kernwoorden die een Awesome Loveshoot omschrijven.
 
Na de Loveshoot zijn jullie helemaal voorbereid voor de trouwdag. En het leuke is dat jullie de foto’s van de loveshoot o.a. kunnen gebruiken voor een Save the Date, de uitnodiging of decoratie/aankleding op de trouwdag zelf. Maar het leukste is dat jullie gave foto’s hebben van jullie samen in leuke vrijetijdskleding, want wanneer laat je nu “leuke” foto’s maken van jullie samen? Ohja, en jullie ouders vinden het past geweldig om een foto te krijgen van jullie samen om die oude foto van 7 jaar geleden in het halletje bij de voordeur te kunnen vervangen.

Awesome Loveshoot

 
• Interactief
• Losjes
• Leuke locaties
• Gave foto’s van jullie samen (nog zonder trouwkleding 😉 )
€ 279,- incl. BTW

Loveshoot Metro Rotterdam

Loading...
Open chat
1
Heb je een vraag? App me.
Hey, wat leuk dat je op de site aan het rondkijken bent. Als je ergens een vraag over hebt, nieuwsgierig bent of jullie datum nog vrij is, of een andere vraag hebt....ik beantwoord hem graag.

Grt. Thomas.
Powered by