2 mei '25 | Geboekt voor Kim & Ruben

Trouwen met Thomas

Er is één pakket dat te boeken is. Dat is een instapbasis waarop we de dag verder gaan invullen of uitbreiden. Jullie bruiloft is uniek en moeilijk om over één kam scheren in een pakket met een aantal uren. En zeker maanden voor de bruiloft.

Ik denk graag met jullie mee om er een passend verhaal van te maken. En op die manier kun je zelf al precies uitrekenen welk budget er nodig is en kan de dag altijd nog uitgebreid worden richting de trouwdatum.

 • Gek op Familie Bruiloften.
 • Eén uur extra fotografie is € 125 incl. btw.
 • Reiskosten inbegrepen binnen Nederland.
 • Maximaal uit te breiden naar 14 uur aanwezigheid.
Ringen

Mega veel ervaring

Met meer dan 460 bruiloften op de teller weet ik precies het verschil tussen mogelijk en onrealistisch. Haal een doorgewinterde trouwprofessional in huis als gast voor een onbezorgde bruiloft. Of het nu bloedheet is met 40,7 graden of -5 met sneeuw.

Kameleon

Als een kameleon

Jullie bruiloft gaat tof worden en dat gaan jullie terugzien. En, niet onbelangrijk, ook al zeg ik het zelf: vooral een gezellige “daggast” erbij die als een kameleon klikt met iedereen en ook nog “geluidloos” foto’s kan maken van al het spektakel. Zo kun je op gaan in jullie bruiloft.

Trouwfotograaf Boeken

bruidsmeisjes op de schommel

“Het was erg fijn om Thomas als fotograaf op onze bruiloft te hebben. Naast dat hij prachtige foto’ maakt heeft hij veel humor en zorgt hij dat iedereen zich op zijn gemak voelt bij het nemen van de foto’s. Daarbij heb je vaak niet eens door dat hij aanwezig is waardoor er zoveel spontane en hilarische momenten op beeld staan. Bedankt Thomas!”

— Almara
bruidspaar-familie-bruidskinderen-bellenblaas-erenhaag
Pakket

Trouwen met Thomas

 • 8 uur aanwezig t.b.v. fotografie
 • Collectie vanaf ± 300 foto’s bewerkt
 • Jullie dag op maat vastgelegd
 • Trouwalbum optioneel te bestellen vanaf €495,- (vraag naar mogelijkheden)
 • Meer uren nodig? €125,- p/u.

Voor 1.985,-

Wat kun je doen met dit pakket?

Trefwoorden die voor jullie belangrijk zijn: mooi verslag van de dag, voorbereiding bruidegom en bruid, tijd voor trouwfoto’s, de ceremonie herbeleven, bruidstaart, felicitaties van familie en vrienden, sfeerimpressie van het diner met speeches, de start van de avond met jullie openingsdans, toffe eindfoto, met champagne? 😉

Eigenlijk vinden jullie alles belangrijk; maar de vraag tot wanneer jullie het vastgelegd willen is een antwoord die jullie kunnen beantwoorden.
Bij een kennismaking (in Maarssen) denk ik graag met jullie mee wat er allemaal kan in 8 uur; of hoeveel er nodig is om dit aantal uren uit te breiden om het perfect passend te maken. Starten bij dageraad tot uitzwaaien met sterretjes; ik heb alles meegemaakt.

Aanvullende informatie t.b.v. het pakket

Wanneer een dag langer dan 10 uur aanwezigheid wordt; groeit ook het aantal te leveren foto’s mee. Vanaf 10 uur worden dat er vanaf ±400.
Vanaf 12 uur worden dat er vanaf ±500.

Bruidegom verstopt achter de bruidsjurk

“Met alles wat Thomas voor ons gedaan heeft werd onze trouwdag een droom die ik zelf niet mooier had kunnen dromen! Dankzij Thomas hebben we op onze trouwdag nergens aan hoeven denken. Hij was echt overal: onder tafel, tussen dansende mensen, aan de overkant van een gracht, in de kelder, met een drone in de lucht en bedolven onder champagneregen. Zonder dat we enige vorm van uitleg of draaiboek verzorgd hadden vooraf.”

— Guy & Edith
bruidspaar

Heb je nog vragen? Wil je een keertje kennismaken?

 1. Tijdloze artistieke trouwfoto’s
 2. In heel Nederland en daarbuiten 😉
 3. Doorgewinterde professional
 4. Onopvallende werkwijze
 5. Vrijblijvend kennismaken in Maarssen