15 augustus '25 | Geboekt voor Lisanne & Quinten

Trouwen met Thomas

Hieronder staan twee pakketten die een idee geven wat er zoal mogelijk is. Ik ben erbij als trouwfotograaf om jullie bruiloft vast te leggen. Van een startpunt op de dag tot een eindpunt op de avond. Wanneer die startpunten precies zijn; dat bespreken we o.a. bij een Meet & Greet in Maarssen of online. Niets bindends; gewoon gezellig bruiloft praat met koffie (of iets anders). Uiteraard zoeken we naar een passend pakket dat bij jullie dag past of passen we het aan.

Één ding is zeker, jullie willen jullie verhaal zo goed mogelijk vastgelegd hebben.

 • Gek op Familie Bruiloften.
 • Reiskosten inbegrepen binnen Nederland.
 • Thomas; die gezellige daggast met de camera
 • 15 jaar bruiloft ervaring; dus vraag maar raak!
Ringen

Mega veel ervaring

Met meer dan 470 bruiloften op de teller weet ik precies het verschil tussen mogelijk en onrealistisch. Haal een doorgewinterde trouwprofessional in huis als gast voor een onbezorgde bruiloft. Of het nu bloedheet is met 40,7 graden of -5 met sneeuw.

Kameleon

Als een kameleon

Jullie bruiloft gaat geweldig worden en dat gaan jullie terugzien. En niet onbelangrijk, ook al zeg ik het zelf: vooral een gezellige “daggast” erbij die als een kameleon klikt met iedereen en ook nog “geluidloos” foto’s kan maken van al het spektakel. Zo kun je zorgeloos genieten.

bruidsmeisjes op de schommel

“Het was erg fijn om Thomas als fotograaf op onze bruiloft te hebben. Naast dat hij prachtige foto’ maakt heeft hij veel humor en zorgt hij dat iedereen zich op zijn gemak voelt bij het nemen van de foto’s. Daarbij heb je vaak niet eens door dat hij aanwezig is waardoor er zoveel spontane en hilarische momenten op beeld staan. Bedankt Thomas!”

— Almara

Trouwfotograaf Boeken

bruidspaar-familie-bruidskinderen-bellenblaas-erenhaag
Pakket Compleet Wedding

Trouwen met Thomas

 • 11 uur aanwezig t.b.v. fotografie
 • Collectie vanaf 350 foto’s bewerkt
 • Maximale eindtijd 22:00 (langer optioneel)
 • Incl. Basis trouwalbum 30 blz. (30×20 cm)
 • Voor bruiloften op vrijdag & zaterdag*
 • Meet & Greet in Maarssen
 • Meest gekozen

Voor 2395,-

*Trouwen op zaterdag? Lees hieronder meer.

pakket Little love Wedding

Trouwen met Thomas

 • 5 uur aanwezig t.b.v. fotografie
 • Collectie vanaf ± 150 foto’s bewerkt
 • Maximale eindtijd 19:00
 • Voor bruiloften van ma t/m do.
 • Online kennismaking

Voor: 1095,-

Wat kun je doen met deze pakketten?

Compleet Wedding
Trefwoorden die voor jullie belangrijk zijn: mooi verslag van de dag, voorbereiding bruidegom en bruid, tijd voor trouwfoto’s, de ceremonie herbeleven, bruidstaart, felicitaties van familie en vrienden, sfeerimpressie van het diner met speeches, de start van de avond met jullie openingsdans, toffe eindfoto, met champagne? 😉

Eigenlijk vinden jullie alles belangrijk; maar de vraag tot wanneer jullie het vastgelegd willen is een antwoord die jullie kunnen beantwoorden.
Bij een kennismaking (in Maarssen) denk ik graag met jullie mee wat er allemaal kan in 11 uur. Het is mogelijk om de dag uit te breiden tot later op de avond of daarmee te schuiven.

Aanvullende informatie over de Compleet Wedding

De dag is uit te breiden t/m het finale afscheid. Dit is uiterlijk om 01:00.
Dan ben ik erbij tot en met het einde; bijv. met een geweldige sterretjes exit.
Net wat nodig is gaat dit per uur en een uur extra is €135,- incl. BTW.

Little Love Wedding
Bij dit pakket verandert er niets aan mijn inzet, visie of aanpak. Het enige dat anders is, is dat ik er minder lang bij ben. Bijvoorbeeld omdat jullie bruiloft wat korter is qua dagindeling. Of omdat je eigenlijk alleen de belangrijkste momenten van de dag vastgelegd wilt hebben; uiteindelijk tikt een bruiloft best aan qua budget. Ideaal voor bijv. bruiloften op maandag t/m donderdag, bruiloften met een lang diner in de avond en de openingsproost een prima slotstuk is van de reportage. Dat bespreken we allemaal bij een online kennismaking.
De Little Love Wedding is te boeken maximaal 3 maanden voor jullie trouwdatum.

Trouwen op Zaterdag | Saturday Wedding

Uiteraard wordt er ook getrouwd op de zaterdag. De zaterdagen in mijn leven zijn vrij kostbaar en schaars in de mooi-weer-maanden van het jaar.
Familie, vrienden, verjaardagen, BBQ’s of een leuk concert/festival. Ook als bruidsfotograaf ben ik een mens die graag wil genieten van het leven en de mensen om mij heen. Veel leuke dingen gebeuren in het weekend. Daarom is het niet mogelijk om elke zaterdag te boeken in dit zogeheten Zomer Seizoen.

Seizoen 2024

 • Zomer Seizoen 2024: vanaf 4 mei 2024 t/m 28 september 2024.
  In deze periode zijn er maximaal 10 bruiloften te boeken op zaterdag.

Seizoen 2025

 • Zomer Seizoen 2025: vanaf 3 mei 2025 t/m 27 september 2025.
  In deze periode zijn er maximaal 10 bruiloften te boeken op zaterdag.

Trouwen op Zondag | Sunday Wedding

Een bruiloft op zondag is ook mogelijk.
Echter tegen een extra vergoeding van 15% bovenop de Compleet Wedding pakketprijs. De reden: dit is de enige dag dat ik samen met mijn vrouw vrij ben. De extra fee wordt gebruikt om deze gewerkte dag in te halen door: iets extra leuks te gaan doen met zijn tweeën. Happy Wife Happy Life.

Betaalmogelijkheden

Uiteraard krijg ik de vraag op welke manier een betaling gedaan kan worden.
En daarin ben ik zeer flexibel ;), maar laten we dat bij een online kennismaking of Meet & Greet bespreken.

Bruidegom verstopt achter de bruidsjurk

“Met alles wat Thomas voor ons gedaan heeft werd onze trouwdag een droom die ik zelf niet mooier had kunnen dromen! Dankzij Thomas hebben we op onze trouwdag nergens aan hoeven denken. Hij was echt overal: onder tafel, tussen dansende mensen, aan de overkant van een gracht, in de kelder, met een drone in de lucht en bedolven onder champagneregen. Zonder dat we enige vorm van uitleg of draaiboek verzorgd hadden vooraf.”

— Guy & Edith
bruidspaar

Heb je nog vragen? Wil je een keertje kennismaken?

 1. Tijdloze artistieke trouwfoto’s
 2. In heel Nederland en daarbuiten 😉
 3. Doorgewinterde professional
 4. Onopvallende werkwijze
 5. Vrijblijvend kennismaken in Maarssen