Buiten trouwen op de boerderij.

Trouwen op de boerderij | Bruidsfotograaf Nieuwerkerk a/d IJssel | Laurent & Carolien

Trouwen op de boerderij, voorjaar, buiten, Hollandsche luchten, oftewel buiten trouwen. Een wens die veel bruidsparen hebben en gelukkig ook vaak uitkomt. Trouwen in juni, een graad of 24, blauwe lucht, veel familie en vrienden en natuurlijk de boerderij van de ouders van Carolien die volledig gestyled werd voor de bruiloft. De dag startte ik bij Carolien waar de laatste voorbereidingen werden getroffen. Al snel werd ik getipt dat Laurent onderweg is in een witte Mustang. Ik liep alvast naar de lange oprit buiten het erf waar ik een klein stofwolkje zag rijden in de verte. Dat was de Mustang met Laurent achter het stuur. Al snel was het geluid hoorbaar van de pruttelende Mustang en reed hij het erf op.

De first look was traditioneel bij de deur waarna we vertrokken richting de Reeuwijkse Plassen. Carolien en Laurent wilden graag foto’s maken bij de Reeuwijkse Plassen. Op het warmste moment van de dag in de volle zon bij de Reeuwijkse Plassen foto’s maken is niet eenvoudig. Er is overal zon, geen wolkje te bekennen en in het open veld is er geen schaduw te vinden. Uitdagingen maken je scherp en gelukkig kende ik de Reeuwijkse Plassen goed, omdat ik er vroeger meerdere keren ben geweest, alleen toen om te zwemmen.

Na de shoot reden we terug naar de boerderij waar inmiddels alle familie en vrienden waren gearriveerd. De ceremonie was buiten in een witte tent om beschutting te hebben tegen de zon. Na de ceremonie werd er rijkelijk met confetti gegooid en het zat werkelijk waar overal wat natuurlijk voor hilarische fotomomenten zorgde.

De taart werd aangesneden en er werd uitbundig gefeliciteerd. Na de taart vertrok iedereen in een witte Engelse dubbeldekker bus van de boerderij naar Nieuwerkerk a/d IJssel voor de kerkdienst. Een mooie dienst in een prachtige kerk. Op de juiste momenten wist ik rond te sluipen om niet op te vallen en toch alle belangrijke fotomomenten te vangen. Al kruipend en half verstoppend achter de knielbank loerde ik op een emotioneel moment tijdens de dienst en plots was het moment daar. Een kleine traan, KLIK. Na de dienst hadden we even pauze en besloot het bruidspaar spontaan even naar de stamkroeg te lopen voor een biertje. Proost, op het “nieuwe” leven. Na de dorstlesser vertrokken we naar de diner-/feestlocatie om te BBQ-en te feesten en natuurlijk de nodige gekke foto’s te maken met de vrienden en vriendinnen van Laurent en Carolien.Loading...