19 april '25 | reservering voor Henriëtte & Coen
Bruidspaar opent champagne fles

Trouwfotografie

Ik maak bruidsreportages waar jullie nog lang van zullen nagenieten. Herbeleef jullie bruiloft wanneer je wilt.

Fotografie zet de tijd stil op jullie bruiloft

Heb ik een echte tijdmachine? Was het maar zo makkelijk, want dan zou ik naar nog veel meer momenten terugreizen in het verleden.

Maar op jullie bruiloft heb ik 2 tijdmachines bij me: mijn camera’s. En die tijdmachines…die vangen jullie momenten. Klinkt makkelijk gezegd, maar samengevat komt het daarop neer.

Ik loop rond, pak mijn 2 tijdmachines en legt alles vast wat voor jullie belangrijk is. En in de avond maken we nog een gaaf kunstwerk voor aan de muur.

Romantisch bruidspaar

Waarom zou je de tijd stil willen zetten?

Omdat de bruiloft voorbij vliegt. Ik gooi maar alvast roet in het eten, want dan weet je het van te voren. Maar gelukkig kun je dat voorkomen.

En dat is door een geweldige herbeleving te laten vastleggen van jullie dag.

Voordat je het weet ben je 13 uur verder in de tijd en toetert de taxi al voor de deur. De ceremoniemeester deelt snel de sterretjes uit, want de taxi staat al klaar. Jullie ritje naar dat geweldig gave hotel staat al klaar. Nog snel de “Sparkler Exit” en jullie dag sluit af met een klapper.

En daar zitten jullie dan. In de taxi op weg naar het hotel. En je kan het eigenlijk amper bevatten.

De volgende ochtend…. dan gebeurt het. Ik heb het zelf ook ervaren. Je wilt terug naar hoe het was. Dat gevoel… je vloog door de dag. Je voelde je mooi, schitterend, prachtig en oogverblindend. En in de avond werd je gedragen door eenhoorns met dansende manen van glitter stof. Door de tijd stil te zetten kun je keer op keer terug naar die dag.

Herbeleven? Wekenlang!

Ik neem jullie alvast even mee op de rush na de bruiloft. Want in die tijd… oh man… dan blijf je maar naar de foto’s kijken.

Onvoorstelbaar hoe gaaf het was. Wat is trouwen tof, supertof, awesome. Klinkt misschien wat overdreven, maar geloof me, dit gaat gebeuren.

Ik nodig jullie graag uit om mijn foto’s te bekijken op mijn website. Een impressie van hoe jullie trouwfoto’s eruit kunnen gaan zien!

Bruidspaar in de zon op Buitenplaats Sparrendaal

Tarieven

Iedere bruiloft is uniek en zo ook de indeling. Ik heb 4 pakketten die te boeken zijn. En mocht het aantal uur niet aansluiten bij jullie wensen, geen probleem. Er is overal een mouw aan te passen. Vraag gerust om advies.

Trouwalbums opgestapeld

Trouwalbum

Jouw foto’s komen pas echt tot leven in een prachtig trouwalbum. Ik bied 3 trouwalbum soorten met veel uitbreiding mogelijkheden: linnen, leer en houten.

Je ontvangt hierover een uitgebreide brochure.

Buitenplaats Sparrendaal

Trouwlocatie kiezen

Wat een keuzes, pffff er zijn zoveel plekken! Ik heb een aantal tips voor het kiezen van de juiste locatie gemaakt. Zelf ben ik groot fan van de Landgoederij en Buitenplaats Sparrendaal als trouwlocatie.

Romantisch bruidspaar in bos

“Wij zijn heel blij dat wij voor Thomas hebben gekozen om onze bruiloft vast te leggen. Naast de geweldige foto’s die hij maakt zijn wij ook heel erg te spreken over Thomas zelf. Vanaf het eerste contact is hij vriendelijk, hartelijk en open geweest. Hij kwam ook met tips en ideeën over de dagindeling en de invulling van de dag zelf. Wij raden Thomas van harte aan!”

— Sheree

Laatste blogs

Bruidspaar met fles champagne

Mag ik jullie bruiloft gaan vastleggen?

  1. Tijdloze trouwfoto’s
  2. In heel Nederland en daarbuiten 😉
  3. Doorgewinterde trouwfotograaf
  4. Onopvallende werkwijze
  5. Vrijblijvend kennismaken