Urban trouwfotografie in Amsterdam

Trouwfoto’s maken in de stad | Urban Trouwfotografie

Trouwen is supergaaf en een echt groot feest voor de hele familie. Jullie beste vrienden, familie en kennissen komen allemaal op één dag bij elkaar om jullie liefde te vieren. De liefde willen jullie natuurlijk ook op een toffe plek vastleggen; de bekende fotoshoot met zijn tweeën ergens op de trouwdag. Wat dachten jullie van Urban trouwfoto’s?

Een vraag die vaak gesteld wordt is: waar gaan we de foto’s maken?

En zeker een vraag om goed bij na te denken, want je kunt werkelijk waar “overal” trouwfoto’s maken. In de kerk, bij een landgoed, in een kasteel, midden in een weiland, een vervallen fabriek, op het strand of zelfs in een parkeergarage. Niets is te gek en die laatste is zeker interessant. Een prachtig voorbeeld van een fotolocatie in een Urban omgeving.

 

Urban, wat is dat nu precies?

 

Wanneer je aan Urban trouwfotografie denkt, dan zou je het kunnen vertalen als “stedelijke trouwfotografie.” Nog steeds een breed begrip natuurlijk, maar al wel meer een richting en totaal wat anders dan trouwfoto’s maken bij een kasteel of op het strand. Wat kun je zoal doen in de stad?

Het bekende antwoord, eigenlijk alles, niets is te gek. Van simpelweg een ijsje halen bij jullie favoriete ijssalon, tot in een parkeergarage, in een klein smal steegje, zelfs een grote muur buiten kan al “Urban” zijn. Als er maar een stedelijke factor in te herkennen is. Zowel nieuwe architectuur, als een oud gebouw, je kunt van alles gebruiken. Om jullie wat op weg te helpen met ideeën rondom Urban trouwfotografie staan hieronder een paar toffe voorbeelden van trouwfoto’s in de stad.

Lijkt het jullie wat om trouwfoto’s te maken in de stad? Ik denk graag met jullie mee hoe we dit zo slim mogelijk kunnen plannen, want trouwfoto’s maken in de stad vereist wel wat planning en voorbereiding. Nieuwsgierig naar een Urban Real Life trouwshoot in Rotterdam: Eric & Charissa doken Down Under in Rotterdam.

[vc_btn title=”Beschikbaarheid 2018 & 2019″ style=”flat” shape=”square” color=”green” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-film” css_animation=”none” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.trouwenmetthomas.nl%2Ftrouwen-met-thomas-beschikbaarheid-2018-2019%2F|||” css=”.vc_custom_1512764183755{border-radius: 1px !important;}”]
[vc_btn title=”Weddings” style=”flat” shape=”square” color=”vista-blue” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-camera-retro” css_animation=”none” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.trouwenmetthomas.nl%2Fblog%2F|||” css=”.vc_custom_1493284242966{border-radius: 1px !important;}”]
Loading...
Open chat
1
Heb je een vraag? App me.
Hey, wat leuk dat je op de site aan het rondkijken bent. Als je ergens een vraag over hebt, nieuwsgierig bent of jullie datum nog vrij is, of een andere vraag hebt....ik beantwoord hem graag.

Grt. Thomas.
Powered by