Urban trouwfoto in een kas.

Video | Creepy Urban trouwfoto in een donkere kas

Creepy Urban trouwfoto

Een paar weken voor de bruiloft had ik samen met Kars en Sabine een locatiebezoek bij de plek waar het feest gehouden gaat worden. In een oude vervallen kas. Je zou bijna zeggen dat het een Urban locatie is. Niet omdat het in de stad is, maar juist omdat het zo extreem vervallen is. Echt zo gaaf. We liepen er rond, tussen de glasscherven en het rondslingerende puin. Hier moest nog een hoop gaan gebeuren om het partyproof te krijgen. Dat is ze met vlag en wimpel gelukt. 

Terwijl het feest in volle gang is, sneak ik weg om de kas in het donker te verkennen met een zaklamp. Ik zal eerlijk zijn; dat is toch best wel spooky. Niet dat ik bang ben aangelegd, maar in het donker in een grote kas rondstruinen met her en der kapotte ramen is toch apart. Al lopend op zoek naar een vette locatie knarst het gebroken glas onder mijn voeten. Dit rond schijnen met de zaklamp gaf me wel een idee om te gebruiken in de Making Of video. 

Ik ontdekte een openstaande deur en voelde een klein briesje naar binnen komen. Inmiddels was ik bij de achterkant van de kas gekomen. In de verte zie ik aan het begin van de kas het gekleurde licht van het feest en de ene foute plaat na de andere hoor ik voorbij komen op de achtergrond. Al meezingt op deze foute klassiekers stap ik door de deuropening van deze achterste ruimte. Veel hangende planten, nog meer gebroken glas, een openstaande deur naar buiten en een oude elektra kast. WAUW, dit is de plek. Door de openstaande deur naar buiten zie ik de geparkeerde auto’s staan. Dat is makkelijk….even de Thomas bus achteruit hier neerzetten en ik kan alles uitladen. Opbouwen maar.
 

Klaar voor de fotoshoot 

Na ongeveer een half uur opbouwen en afstellen liep ik naar Kars en Sabine waar het feest inmiddels goed los ging. Terwijl we liepen naar de fotoshoot plek, passeerden we nog wat opblaas palmbomen die voorbij kwamen hossen. We passeerden de bar en liepen het donker in van de kas….op weg naar een gave en tijdloze trouwfoto.

[vc_btn title=”Meer video’s” style=”flat” shape=”square” color=”green” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-film” css_animation=”none” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.trouwenmetthomas.nl%2Fbehind-the-photo%2F|||” css=”.vc_custom_1493284233370{border-radius: 1px !important;}”]
[vc_btn title=”Weddings” style=”flat” shape=”square” color=”vista-blue” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-camera-retro” css_animation=”none” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.trouwenmetthomas.nl%2Fblog%2F|||” css=”.vc_custom_1493284242966{border-radius: 1px !important;}”]
Loading...
Open chat
1
Heb je een vraag? App me.
Hey, wat leuk dat je op de site aan het rondkijken bent. Als je ergens een vraag over hebt, nieuwsgierig bent of jullie datum nog vrij is, of een andere vraag hebt....ik beantwoord hem graag.

Grt. Thomas.
Powered by