Trouwfoto's bij Kasteel Maurick in het donker.

Video | Kasteel Maurick | Bruiloft Stefan & Marieke | Avondfoto’s

Tussen de eerste kennismaking en de uiteindelijke trouwdag zit vaak een paar maanden. Een periode van veel ideeën bekijken en keuzes maken hoe jullie bruiloft gaat worden. Zo ook de keuze voor het vervoer op de bruiloft, de trouwauto. Veel limousines, Rolls Royces en Bentleys heb ik voorbij zien komen. Deze Chevrolet 3100 steelt wel de show. Een idee van Stefan om op hun bruiloft Marieke op te halen in deze oude Chevy.

Vlak voor de bruiloft kreeg ik te horen van Stefan dat de Chevrolet nog steeds doorgaat. Kijk, dan heb je een fotografen hart aan het kloppen, want een pick-up als deze smeekt erom om te gebruiken als decor in een gave trouwfoto. En zeker in het donker, want de mooiste trouwfoto’s maak je in het donker!
 
Op een prachtige zonnige 6 mei 2017, stond deze auto met roestige coating te shinen in de zon. Ik zag dat het achterraampje een flinke barst heeft. Dan kun je denken “Aij, dat is minder fraai.” Maar wetende wat ik in de avond van plan ben met deze auto gaat deze barst juist een mooi effect geven. Na lang wachten was eindelijk het moment daar. Het boeket is zojuist over de schouder gegooid wat voor mij het teken was om deze gave setup buiten op te bouwen. Terwijl Stefan en Marieke flink aan het doorfeesten zijn maakte ik alles buiten gereed. 
 
De laatste stap? Even het bruidspaar halen. Misschien maximaal een minuutje bij de auto staan, gewoon even kleffen en bij elkaar zijn. Het gaat vanzelf. Klik, klik…en BAM. “Yes, ik heb hem.” Ondertussen hoorden we binnen de Spice Girls uit de speakers knallen. “Hup…snel naar binnen verder feesten, ik ruim alles hier weer op.” Marieke tilt haar jurk op en hups…..daar trippelden ze weer het donker in richting de feestzaal.

Old Truck Kasteel Maurick

[vc_btn title=”Meer video’s” style=”flat” shape=”square” color=”green” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-film” css_animation=”none” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.trouwenmetthomas.nl%2Fbehind-the-photo%2F|||” css=”.vc_custom_1493284233370{border-radius: 1px !important;}”]
[vc_btn title=”Weddings” style=”flat” shape=”square” color=”vista-blue” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-camera-retro” css_animation=”none” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.trouwenmetthomas.nl%2Fblog%2F|||” css=”.vc_custom_1493284242966{border-radius: 1px !important;}”]
Loading...
Open chat
1
Heb je een vraag? App me.
Hey, wat leuk dat je op de site aan het rondkijken bent. Als je ergens een vraag over hebt, nieuwsgierig bent of jullie datum nog vrij is, of een andere vraag hebt....ik beantwoord hem graag.

Grt. Thomas.
Powered by