Gave trouwfoto's bij Landgoed Waterland

Video | Landgoed Waterland | Bruiloft Richard & Priscilla | The Basement

Sinds onze eerste kennismaking was het duidelijk, Richard en Priscilla gaan trouwen bij Landgoed Waterland in Velsen-Zuid en het gaat een bijzondere dag worden. Ze zijn gek op fotografie en willen daar ook ruim de tijd aan besteden. Als je tegen een bruidsfotograaf zegt: we nemen de tijd voor de foto’s op verschillende tijdstippen op de dag, dan kan er maar één ding gebeuren; juist de ideeën molen slaat op hol. Niks is zo erg als alles moeten doorschieten binnen een uur tijd.
 

Het woord kwaliteit schrijf ik dan ook liever als kwali-tijd. En die kwali-tijd hebben we goed gebruikt. Landgoed Waterland kende ik al van een aantal andere bruiloften dus die “speeltijd” was zo ingevuld. De shoot was opgedeeld in drie blokken. Een stuk in de middag, een stuk in het schemer en een stuk in de avond.
 

Vooral de avond was bijzonder. Om heel eerlijk te zijn zouden we een “sterretjesfoto” maken in de avond. Menig bruidspaar is het niet ontgaan dat ik de laatste tijd veel gave shoots in de avond heb gedaan. Richard kwam naar me toe en liet me de wijnkelder zien van Landgoed Waterland. “Kan je daar iets mee? Een sterretjesfoto maak je al bij zoveel mensen, iets unieks zouden we heel gaaf vinden.”
 

Geef mij een wijnkelder, donker en een mooi oud raam in de achtergrond en ik heb het plaatje al ingevuld. Flitser buiten met blauw licht, klein spotje binnen om Richard en Priscilla uit te lichten en vooral de kunst van het weglaten. Wauw, wat is dit gaaf geworden. Weer een unieke trouwfoto gemaakt. 

[vc_btn title=”Meer video’s” style=”flat” shape=”square” color=”green” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-film” css_animation=”none” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.trouwenmetthomas.nl%2Fbehind-the-photo%2F|||” css=”.vc_custom_1493284233370{border-radius: 1px !important;}”]
[vc_btn title=”Weddings” style=”flat” shape=”square” color=”vista-blue” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-camera-retro” css_animation=”none” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.trouwenmetthomas.nl%2Fblog%2F|||” css=”.vc_custom_1493284242966{border-radius: 1px !important;}”]
Loading...
Open chat
1
Heb je een vraag? App me.
Hey, wat leuk dat je op de site aan het rondkijken bent. Als je ergens een vraag over hebt, nieuwsgierig bent of jullie datum nog vrij is, of een andere vraag hebt....ik beantwoord hem graag.

Grt. Thomas.
Powered by