Bruiloft fotoshoot bij Metaal Kathedraal

Video | Metaal Kathedraal | Pre-Weddingshoot | Thierry & Marloes

Toen ik hoorde dat Thierry en Marloes de trouwfoto’s al voor de bruiloft wilden maken was ik verrast. “Voor de bruiloft?” Dat is iets bijzonders waarvan ik weet dat het vaak in het buitenland gebeurt. De dag na de bruiloft op pad gaan om unieke trouwfoto’s, of beter gezegd huwelijksfoto’s, te maken zie je vaak in Amerika, maar ook in Azië. Deze bijzondere wens liet mijn gedachten al snel op hol slaan, want foto’s maken voor de bruiloft betekent geen stress van de dag, geen spanningen en alle tijd om iets bizar gaafs te maken. En wat zeker supergaaf is, is dat het bij de Metaal Kathedraal zou gaan gebeuren.

En dat hebben we zeker gedaan. Op 24 februari spraken we af bij de Metaal Kathedraal waar ik al wat eerder aanwezig was om mijn hele bestelbus uit te laden. Het leek wel een complete fotostudio waar een shoot voor Vogue of GQ ging plaatsvinden. Nadat mijn “modellen” gearriveerd waren konden we aan de slag gaan. Eigenlijk heb ik er geen woorden voor; het is zo gaaf dat ik alle ideeën die ik had kon uitvoeren en ik daarin geen keuzes hoefde te maken in verband met de planning. Geen stress dat we om 18:00 aan tafel moeten of we moeten opschieten voor de ceremonie. 

Chill muziekje op de achtergrond, een foto battleplan die ik volledig kon realiseren, Thierry en Marloes volledig relaxed, tijd voor een drankje, buiten champagne gepopt en genoten van de ondergaande zon die in februari vroeg ondergaat. Thierry en Marloes; het was geweldig!

Pre-Weddingshoot Metaal Kathedraal

[vc_btn title=”Meer video’s” style=”flat” shape=”square” color=”green” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-film” css_animation=”none” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.trouwenmetthomas.nl%2Fbehind-the-photo%2F|||” css=”.vc_custom_1493284133990{border-radius: 1px !important;}”]
[vc_btn title=”Weddings” style=”flat” shape=”square” color=”vista-blue” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-camera-retro” css_animation=”none” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.trouwenmetthomas.nl%2Fblog%2F|||” css=”.vc_custom_1493284160132{border-radius: 1px !important;}”]
Loading...
Open chat
1
Heb je een vraag? App me.
Hey, wat leuk dat je op de site aan het rondkijken bent. Als je ergens een vraag over hebt, nieuwsgierig bent of jullie datum nog vrij is, of een andere vraag hebt....ik beantwoord hem graag.

Grt. Thomas.
Powered by