Stoere bruidsfotografie wanneer het slecht weer is.

Video | Stoere bruidsfotografie in Rotterdam | Eric & Charissa

Stoere bruidsfotografie in De Maastunnel in Rotterdam, de ideale plek als binnenlocatie met beroerd weer op je bruiloft. Stiekem wil je natuurlijk prachtig weer op je bruiloft, maar het blijft Nederland. Zo mooi is het vandaag, zo beroerd kan het morgen zijn. Eric en Charissa stonden open voor trouwfoto’s op deze bijzondere plek. Want laten we eerlijk zijn; het is geen alledaagse plek of het idyllische parkje vlakbij de trouwlocatie waar je veilig op een kleedje gaat zitten. Charissa had de beste instelling die je kan hebben op je bruiloft; “Leef en beleef de dag.” Ja; de trouwjurk wordt vies, zal een haaltje hier en daar krijgen, zal wat stoffig worden onder je sleep. 

 

De Maastunnel in voor bizar gave trouwfoto’s

Deze mindset is perfect om in het ondergrondse te duiken, Going Down in Rotterdam. De Maastunnel, inmiddels bestaat ze alweer 75 jaar, is stoffig, vies, en heeft vooral bizar lelijk en belabberd licht. Echt, lelijker kun je het niet krijgen. Op een plek als deze neem ik graag mijn eigen licht mee om juist mooi licht te maken en gebruik ik de architectuur als canvas met het bruidspaar, Eric en Charissa, als hoofdonderwerp. En als bonus was er ook nog een oude lift, echt deze was nog viezer dan de weg naar de tunnel toe. Voor Eric en Charissa geen probleem, voordat ik het wist stonden ze al in de lift. Om de hoek van de lift stond Vivian, ze was mee om te assisteren en zij bediende de knopjes van de lift om ervoor te zorgen dat de deuren net niet konden sluiten. 

Na de Maastunnel zijn we natuurlijk nog even het idyllische parkje bij de Euromast ingegaan. Zo krijg je een mooi contrast tussen romantisch in de natuur, en stoer en tijdloos in de stad.

[vc_btn title=”Meer video’s” style=”flat” shape=”square” color=”green” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-film” css_animation=”none” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.trouwenmetthomas.nl%2Fbehind-the-photo%2F|||” css=”.vc_custom_1493284233370{border-radius: 1px !important;}”]
[vc_btn title=”Weddings” style=”flat” shape=”square” color=”vista-blue” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-camera-retro” css_animation=”none” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.trouwenmetthomas.nl%2Fblog%2F|||” css=”.vc_custom_1493284242966{border-radius: 1px !important;}”]
Loading...
Open chat
1
Heb je een vraag? App me.
Hey, wat leuk dat je op de site aan het rondkijken bent. Als je ergens een vraag over hebt, nieuwsgierig bent of jullie datum nog vrij is, of een andere vraag hebt....ik beantwoord hem graag.

Grt. Thomas.
Powered by