Sluier bij Trouwjurk tijdens fotoshoot

Wel of geen sluier bij mijn trouwjurk? | Shine like an angel

You said Yes to this dress. Misschien heb je stad en land afgezocht of was het de eerste trouwjurk die je aantrok, na een metamorfose stond je daar voor de spiegel en wist je het: dit is de jurk. Dit is mijn trouwjurk. Als een stuiterbal stuiter je de winkel uit. Voor je gevoel mag het volgende week al zo ver zijn. Je wilt hem eigenlijk al meenemen, maar dat kan nog niet. Eerst alles op maat maken en nog een paar maanden wachten.

 

De sluier

Tijdens het passen van verschillende jurken heb je misschien ook even een sluier geprobeerd. Tja……is het te traditioneel, te klassiek? En gaat dat niet heel erg trekken aan je bruidskapsel? Terechte vragen waar je eigenlijk niet meteen antwoord op zal krijgen. Het kan ook zijn dat je na het doorbladeren van vele bruidsmagazines het al weet: je wilt een sluier. Prachtig, sierlijk, tikkie traditioneel en eigenlijk is zo het plaatje compleet. Je kan je sluier toch altijd weer af doen.

 

Bizar gave trouwfoto’s

Om maar even een bruggetje te maken naar plaatjes; als bruidsfotograaf kan ik maar één ding zeggen: sluier? Doen! Al is het alleen maar voor de fotoshoot 😉

Een sluier is vergeleken met je trouwjurk totaal niet duur, je kan hem altijd af doen wanneer je wilt, ben je er klaar mee; gooi hem in de hoek. Je kunt er namelijk zulke mooie trouwfoto’s mee maken. De stof fungeert als een golf van licht waarmee je sierlijk kunt spelen. De sluier werkt op die manier ook goed mee aan mooie foto’s van de achterkant van je jurk. Een kant die al snel wordt vergeten, want die zie je de hele dag eigenlijk niet, behalve via een spiegel in een andere spiegel of op de foto’s. Daar zijn ze weer.

 

Is een sluier iets voor jou? Bekijk deze bruiden/angels die allemaal een sluier droegen. Stuk voor stuk, engeltjes. Of zoals ik het zou zeggen; Epic Angels.
Bij de Wedding van Stefan & Marlon kun je meer zien hoe Marlon haar sluier droeg.

Ohja, laatste tip: hoe langer, hoe beter!

 

Kijk voor een sluier die bij je past bij de Honeymoonshop en Weddings.

[vc_btn title=”Making Of video’s” style=”flat” shape=”square” color=”green” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-film” css_animation=”none” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.trouwenmetthomas.nl%2Fbehind-the-photo%2F|||” css=”.vc_custom_1493284233370{border-radius: 1px !important;}”]
[vc_btn title=”Weddings” style=”flat” shape=”square” color=”vista-blue” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-camera-retro” css_animation=”none” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.trouwenmetthomas.nl%2Fblog%2F|||” css=”.vc_custom_1493284242966{border-radius: 1px !important;}”]
Loading...
Open chat
1
Heb je een vraag? App me.
Hey, wat leuk dat je op de site aan het rondkijken bent. Als je ergens een vraag over hebt, nieuwsgierig bent of jullie datum nog vrij is, of een andere vraag hebt....ik beantwoord hem graag.

Grt. Thomas.
Powered by