ZwangerschapsShoot

Awesome ZwangerShoot voor stoere ouders

Mag ik je een vraag stellen? Wat komt er na trouwen?…..
Juist babies. Ho ho ho….één tegelijk het liefst, maar misschien gelijk Full House. You never know.
Vaak krijg ik de vraag….”fotografeer je alleen bruiloften?” En het antwoord was altijd voor 95% “Ja.”
Wat is dan die overige 5%? Ook een zwangerschapsshoot?

 

De overige 5 %

Zo nu en dan een loveshoot, fotoklusjes via-via en een aantal Trouwen met Thomas bruidsparen hebben me wel eens gevraagd voor een zwangerschapsshoot.

Inmiddels heb ik een aantal toffe ex-bruidsparen voor de lens gehad om de bolle-buik-periode vast te leggen. Vaak lijkt een zwangerschapsshoot een shoot die alleen maar om de aanstaande moeder draait, maar niets is minder waar. De toekomstige pappa is net zo belangrijk.

Zwangerschapsfoto-Amsterdam
Zwangerschapsfoto bij het strand

De foto’s van de zwangerschapsshoot hebben geholpen tijdens de bevalling.

Zwangerschapsshoot

In de laatste weken naar de Final Countdown tellend is je buik op haar mooist en kun je je ook nog goed bewegen. Dat is het perfecte moment voor de Awesome ZwangerShoot. En zoals hierboven te lezen is draait de shoot niet alleen maar om degene met de bolle buik, misschien hebben jullie die wel alle twee ;).

Even serieus….de aanstaande pappa is net zo belangrijk en daarom is de shoot niet alleen met de a.s. moeder, maar juist met jullie twee.

Raisa wist dat mooi te verwoorden nadat ik hun heb gefotografeerd in 2019.

Niet zo truttig, maar juist dat stoere hoe jij dat ook met de trouwfoto’s hebt gedaan.

Creatieve zwangerschap foto op het strand

Zwangerschapsshoot voor iedereen die zwanger is

Tot op heden heb ik alleen bruidsparen gefotografeerd die naderhand zwanger werden en graag een toffe shoot wilden zoals we ook hebben gemaakt op de bruiloft. Maar veel aanstaande ouders die zwanger zijn, zijn misschien nog niet eens getrouwd. En daarmee laat ik aan heel veel aanstaande ouders de kans voorbij gaan om ook een toffe Belly Shoot te doen.

 

Our Last Weeks Together

Jullie staan aan het begin van een nieuw hoofdstuk of misschien al van een deel 2. Het is geen einde van iets uit jullie jonge tijd, het is het begin van iets nieuws. Hoe tof om dan terug te kijken op een bijzondere periode van maanden aan ontdekkingen. De trouwfoto op canvas kan van de muur, tijd voor iets nieuws. Een bijzondere plaat van jullie laatste weken als duo, want over een paar weken zijn jullie een gezin.

Beiden fris, fruitig en stralend…en nog zonder wallen van de korte nachten 😉

Wat gaan we doen met de Awesome ZwangerShoot?

Wie al eerder getrouwd is met Thomas weet uit ervaring wat mijn stijl en manier van werken is. Voor wie dat nog niet weet…

Na de shoot kijk je terug op een leuke ochtend, na-middag of avond met als resultaat stoere zwangerschapsfoto’s die niet suf of truttig zijn.

Het is ten eerste een moment terug in de tijd van jullie bloeiweken tijdens de zwangerschap met gegarandeerd een leuk verhaal om te vertellen over jullie shoot.

 

Vergeet de koffie niet aan te zetten
Koffiebezoek die binnenkomt ziet gelijk die eye-catcher aan de muur en het eerste gespreksonderwerp is al gestart terwijl de koffie nog gezet moet worden.

Want een Awesome ZwangerShoot is voor aanstaande ouders die niet bang zijn. We gaan natuurlijk niet op een klif staan in Portugal (al hoewel…dat kan natuurlijk leuk zijn 😉 ). Jullie vinden het niet erg om een stuk te lopen in de natuur naar een bijzondere plek, de stad in te gaan met 30 graden of de zee in te lopen met je bolle buik.

Bijzondere herinneringen creëer je niet zomaar.

Zwangerschap foto strand

Zwangerschapsshoot | Stijl & Aanpak

Als fotograaf ben ik gek op licht en dat is dan ook een hele belangrijke factor voor de shoot. Daarnaast natuurlijk een toffe achtergrond met een geweldig duo, jullie twee!

 

Het meest bijzondere licht heb je in de ochtend, na-middag of begin van de avond. Een Awesome ZwangerShoot is daarmee ideaal te combineren in het weekend, maar ook doordeweeks na het werk in de zomermaanden.

 

Corona periode

Wat natuurlijk wel benoemd moet worden is de aanpak rondom de huidige Corona tijd. De standaard die bepaald is door het RIVM is de 1,5 meter afstand en dat we met niet meer dan 3 personen samen mogen zijn. De 1,5 meter afstand zal ik zeker hanteren en in de praktijk kom je als fotograaf nooit dichterbij dan 2 meter, want anders zit je met een groothoek boven op je neus….dat geeft gekke plaatjes 😉

 

Doordat veel mensen nu thuis zijn is de wereld een stuk leger dan normaal. Dat geeft ook unieke kansen. Veel natuurgebieden zijn extreem leeg en de stad is op zaterdag- of zondagochtend volledig uitgestorven. Een bijzondere tijd met daarmee ook bijzondere plaatjes. De wereld staat weliswaar even stil, maar jullie wereld draait door en dat moet natuurlijk vastgelegd worden.

Hoe boek ik een zwangerschapsshoot?

Die gezellige ochtend of avond met jullie bolle buik is te boeken voor 257,- incl. BTW.

 

Voordat je het weet is jullie nieuwe kruimel ter wereld en kun je terugkijken op een bijzonder moment met zijn tweeën.

Boek jullie Awesome ZwangerShoot
voor €257,-

• toffe shoot in de ochtend/avond
• 20+ aan foto’s in hoge resolutie
• leuk boekje met 10 foto’s afgedrukt

Contact? Stuur ff een appjeBoek direct via Whatsapp

Boek Awesome ZwangerShoot

 

Loading...