22 maart '25 | Geboekt voor Suzanne & Robin
Zwangerschapsshoot in bos 's nachts

Zwangerschapsshoot

In de laatste weken is je buik op haar mooist. Dat is het perfecte moment voor de zwangerschapsshoot. Vaak lijkt het een shoot die alleen maar om de aanstaande moeder draait, maar niets is minder waar. De toekomstige pappa is net zo belangrijk. Daarom is dit een prachtige shoot voor jullie tweeën.

“Niet zo truttig, maar juist dat stoere hoe jij dat ook met de trouwfoto’s hebt gedaan.”

Raisa & Leon
Zwangerschapsshoot

Leg jullie nieuwe begin vast met een zwangerschapsshoot

Jullie staan aan het begin van een nieuw hoofdstuk. Het is geen einde van iets uit jullie jonge tijd, het is het begin van iets nieuws. Hoe tof om dan terug te kijken op een bijzondere periode van maanden aan ontdekkingen.

Een bijzondere plaat van jullie laatste weken als duo, want over een paar weken zijn jullie een gezin. Beiden fris, fruitig en stralend…en nog zonder wallen van de korte nachten.

Wat gaan we doen met de Awesome ZwangerShoot?

Wie al eerder getrouwd is met Thomas weet uit ervaring wat mijn stijl en manier van werken is. Voor wie dat nog niet weet…

Na de shoot kijk je terug op een leuke ochtend, na-middag of avond met als resultaat stoere zwangerschapsfoto’s die niet suf of truttig zijn.

Het is een moment terug in de tijd van jullie bloeiweken tijdens de zwangerschap met gegarandeerd een leuk verhaal om te vertellen.

Gender Reveal fotoshoot

Gender Reveal | It’s a …??

Wist je dat je ook een Gender Reveal Shoot kunt boeken? Dat is een korte shoot waarbij op een unieke wijze jullie kunnen laten zien wat het gaat worden. Een jongen of een meisje…#spannend.

Dit kun je combineren met de Awesome ZwangerShoot, maar ook los.
Vanaf week 20 in je zwangerschap kunnen we een datum prikken.

Vergeet de koffie niet aan te zetten

Koffiebezoek die binnenkomt ziet gelijk die eye-catcher aan de muur en het eerste gespreksonderwerp is al gestart terwijl de koffie nog gezet moet worden.

Want een Awesome ZwangerShoot is voor aanstaande ouders die niet bang zijn. We gaan natuurlijk niet op een klif staan in Portugal (alhoewel…dat kan natuurlijk leuk zijn). Jullie vinden het niet erg om een stuk te lopen in de natuur naar een bijzondere plek, de stad in te gaan met 30 graden of de zee in te lopen met je bolle buik.

Bijzondere herinneringen creëer je niet zomaar.

Jongen of meisje fotoshoot

“De foto’s van de zwangerschapsshoot hebben me geholpen tijdens de bevalling.”

Zwangerschapsshoot

Mijn stijl & aanpak

Als fotograaf ben ik gek op licht en dat is dan ook een hele belangrijke factor voor de shoot. Daarnaast natuurlijk een toffe achtergrond met een geweldig duo, jullie twee! De shoot is met jullie tweeën, omdat volle aandacht voor elkaar belangrijk is.

Het meest bijzondere licht heb je in de ochtend, na-middag of begin van de avond. Een Awesome ZwangerShoot is daarmee ideaal te combineren in het weekend, maar ook doordeweeks na het werk in de zomermaanden. Let op; het is een shoot met jullie tweeën zonder kinderen.

Inspiratie Creatieve Zwangerschapsfoto’s

“Heel fijn dat Thomas zich goed had voorbereid. Locaties vooraf bezocht en goede ideeën! Hij is een chille fotograaf, die ons heel ongedwongen wist vast te leggen.”

— Esther

Boek jullie Awesome ZwangerShoot samen; €347,-

  • Toffe shoot buiten in de namiddag/avond
  • 20+ aan foto’s in hoge resolutie
  • Leuk album met de mooiste foto’s afgedrukt
  • Locatie binnen 30 km. van Utrecht

Inspiratie Ongedwongen Zwangerschapsshoot

Zwangerschap fotoshoot bij Amsterdamse grachten