Nieuwe bruiloft boeking: 4 juni 2022
Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Zwangerschapsshoot

In de laatste weken is je buik op haar mooist en kun je je ook nog goed bewegen. Dat is het perfecte moment voor de zwangerschapsshoot. Vaak lijkt het een shoot die alleen maar om de aanstaande moeder draait, maar niets is minder waar. De toekomstige pappa is net zo belangrijk. Daar is dit een prachtige shoot voor jullie tweeën.

“Niet zo truttig, maar juist dat stoere hoe jij dat ook met de trouwfoto’s hebt gedaan.”

Raisa & Leon
Zwangerschapsshoot

Leg jullie nieuwe begin vast met een zwangerschapsshoot

Jullie staan aan het begin van een nieuw hoofdstuk of misschien al van een deel 2. Het is geen einde van iets uit jullie jonge tijd, het is het begin van iets nieuws. Hoe tof om dan terug te kijken op een bijzondere periode van maanden aan ontdekkingen.

Een bijzondere plaat van jullie laatste weken als duo, want over een paar weken zijn jullie een gezin. Beiden fris, fruitig en stralend…en nog zonder wallen van de korte nachten.

Wat gaan we doen met de awesome zwangershoot?

Wie al eerder getrouwd is met Thomas weet uit ervaring wat mijn stijl en manier van werken is. Voor wie dat nog niet weet…

Na de shoot kijk je terug op een leuke ochtend, na-middag of avond met als resultaat stoere zwangerschapsfoto’s die niet suf of truttig zijn.

Het is een moment terug in de tijd van jullie bloeiweken tijdens de zwangerschap met gegarandeerd een leuk verhaal om te vertellen.

Vergeet de koffie niet aan te zetten

Koffiebezoek die binnenkomt ziet gelijk die eye-catcher aan de muur en het eerste gespreksonderwerp is al gestart terwijl de koffie nog gezet moet worden.

Want een Awesome ZwangerShoot is voor aanstaande ouders die niet bang zijn. We gaan natuurlijk niet op een klif staan in Portugal (alhoewel…dat kan natuurlijk leuk zijn). Jullie vinden het niet erg om een stuk te lopen in de natuur naar een bijzondere plek, de stad in te gaan met 30 graden of de zee in te lopen met je bolle buik.

Bijzondere herinneringen creëer je niet zomaar.

Zwangerschapsshoot op het strand

“De foto’s van de zwangerschapsshoot hebben me geholpen tijdens de bevalling.”

Zwangerschapsshoot

Mijn stijl & aanpak

Als fotograaf ben ik gek op licht en dat is dan ook een hele belangrijke factor voor de shoot. Daarnaast natuurlijk een toffe achtergrond met een geweldig duo, jullie twee!

Het meest bijzondere licht heb je in de ochtend, na-middag of begin van de avond. Een Awesome ZwangerShoot is daarmee ideaal te combineren in het weekend, maar ook doordeweeks na het werk in de zomermaanden.

Corona periode

Wat natuurlijk wel benoemd moet worden is de aanpak rondom de huidige Corona tijd. De standaard die bepaald is door het RIVM is de 1,5 meter afstand en dat we met niet meer dan 3 personen samen mogen zijn. De 1,5 meter afstand zal ik zeker hanteren en in de praktijk kom je als fotograaf nooit dichterbij dan 2 meter, want anders zit je met een groothoek boven op je neus… dat geeft gekke plaatjes.

Doordat veel mensen nu thuis zijn is de wereld een stuk leger dan normaal. Dat geeft ook unieke kansen. Veel natuurgebieden zijn extreem leeg en de stad is op zaterdag- of zondagochtend volledig uitgestorven. Een bijzondere tijd met daarmee ook bijzondere plaatjes. De wereld staat weliswaar even stil, maar jullie wereld draait door en dat moet natuurlijk vastgelegd worden.

“Heel fijn dat Thomas zich goed had voorbereid. Locaties vooraf bezocht en goede ideeën! Hij is een rustige en aardige fotograaf, die ons heel ongedwongen wist vast te leggen. “

Marina

Zwangerschapsshoot

Boek jullie Awesome ZwangerShoot
voor €257,-

  • Toffe shoot in de ochtend/avond
  • 20+ aan foto’s in hoge resolutie
  • Leuk boekje met 10 foto’s afgedrukt
Zwangere vrouw in het water

Boek jullie zwangerschapsshoot

Liever eerst meer informatie? Dat kan ook! Mail, bel of app me gerust.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zwangerschapsshoot op het strand